Dakujem za rady !
K tomu servisu, zlu reklamu mu neurobim, len poviem o aku sumu islo, islo o 512e (repas startera,vymena nejakeho snimaca otaciek ktory pokazili oni-po vycisteny a nahodeni sa im zrazu po nastartovani dali otacky na max a neklesali ..., potom cidlo vonkajsej teploty, nejake snimace a neviem co, a to je vsetko, spravili to akoby na oko ze to nejaky ten tyzden-dva fungovalo a drzalo teplotu a potom sa to este viac zhorislo ako to bolo pred servisom

)
za tepla bez zhavenia toci tak 3-5 sekund, niekedy naskoci aj hned, niekedy aj dlhsie. Ked citim ze uz nejak dlho startuje tak prestanem tocit skusim znova a potom hned naskoci.
Za studena startuje ihned, trosku rozklepane ako som spominal, obcas ma trosicku dlhsi start ale studene starty by som povedal ze su uplne v poriadku (niektory zo zhavicov asi urcite bude uz mrtvy ako hovoris)
Este taka vec, ked je baterka do plna nabita a motor je studeny, chyti to na brnk (dobija ju, ale ked robim tolko dlhych startov urcite je trosku vyslahana, tak z casu na cas ju dam nabit cez noc).
Vcera som skusal odpojit snimac ktory je pri chladici pri tej vrtulne na lavej strane za ucelom zistenia, ktoru teplotu vlastne ukazuje ten budik. Myslel som ze to ukazuje to cidlo co je pri motore ale ked som vypojil toto cidlo pri chladici tak budik nefical takze z toho usudzujem ze je to teplota vody ktora ide z chladica a tu ukazuje ten budik? Tak ma napadlo, co keby som jazdil az kym sa mi rucicka da na cervene a v tom vypol motor a vypojil ten snimac? Cize by v podstate budik ukazoval ako by 0 alebo teda nefungoval by a pustil by ho startovat? Alebo je to nezmysel?
A k tej teplote a rychlosti je to tak, ked som mal v cervenom a cuval som napriklad, horko tazko to islo, tak isto aj dopredu je to take uplne ako by lenive a potom mi to samozrejme aj skapalo
co znamena pojem odvalene cerpadlo? a taka blba otazka, je to cerpadlo coho? Je to to cerpadlo, ktore sa nachadza pod sanim? Ma zasrobovanu hlavu 4mi skrutkami a v nom je tiez nejake cidlo ze? Cital som to tu niekde aj to menili chalani.Ak sa mylim tak sory, je to moje prve bmw tak zatial sa len rypem,objavujema studujem

a pociatok vstreku a nastavenie casovania zistim asi len v servise ze? Chcel by som co najviac zuzit ten vyber toho, co by mohlo byt problemove kedze som sa uz v 2ch servisoch dost okaslal tak nechcem sa zas :/
este otazka, za GO prednej napravy (8 dielnu sadu som mu dal do ruky, ktoru som kupoval ja)+geometriu+manzety si vypytal 280€, a pride mi to tiez strasne STRASNE prehnana suma

v podstate geometria-30e a manzety par e, cize za robotu si vypytal vyse 200e a bol to garazovy servisak na dedine, s jednym zdvyhakom vonku na trave..
diki