... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

obchodna sekcia

jarec5
Autor témy
Auto: BMW 320d
Kraj: Trenčiansky

poradte či kupit toto bmw

Štvrtok, 4. Júla 2013, 23:44

http://bmw-rad-3.autobazar.eu/320-d-m-p ... 06399.html
Bol som pozret toto BMW a bolo velmi pekne, bez škrabancov dovezene pred pol mesiacom z rakuska, v technickej knižke bol len jeden zaznam pri 18tisicoch, a všimol som si že pod čelnym sklom nebolo VIN čislo, tak som sa o to zaujimal a na kontrole originality bolo napisane že bolo menene čelne sklo. Dalšia vec čo sa mi nezda, je palubovka a stredova konzola, na stredovej konzole je kolečka a menu ako pri palubovkach s navigaciou, len na palubovke navigacia nie je, tak sa bojim či nahodou nebolo burane a či neboli strelene aigbagy, tak vymenili celu palubovku.
BOl by som rad za vaše nazory a postrehy.
Dakujem

Užívateľov profilový obrázok
hocikoho2h
Auto: BMW 33Oxd
Kraj: Nitriansky

Re: poradte či kupit toto bmw

Štvrtok, 4. Júla 2013, 23:57

palubovka asi nebude original, pretoze ako si napisal - to koliecko sa tam dava pre ovladanie iDrive a takisto aj na streche ma "plutvu", ktoru auto bez iDrive nema.. a 88OOOkm pri r.v. 2OO6? sweet dreams..

jarec5
Autor témy
Auto: BMW 320d

Piatok, 5. Júla 2013, 00:21

tak k tym kilometrom sa moc nevyjadrujem to ma netrapi, ale motor išiel tichučko a krasne, možno aj boli prave, ale na tych mi až tak nezaleži, doležitejšie su tie veci čo som pisal

ice.blade
Kraj: Bratislavský

Piatok, 5. Júla 2013, 00:23

ja by som typol scenar kupil auto za par susnov a aby na nom zarobil rozpredal vybavu :D potom to pusta dalej za svoju nakupnu cenu

btw to auto je mi podozrive, nema ziadny zaznam o poistke, pise o STK ktora nebola vykonana... ja by som dal ruky prec

coWon
Auto: F48 20xd, G30 530xd
Kraj: Trnavský

Piatok, 5. Júla 2013, 05:14

jarec5 napísal:
tak k tym kilometrom sa moc nevyjadrujem to ma netrapi, ale motor išiel tichučko a krasne, možno aj boli prave, ale na tych mi až tak nezaleži, doležitejšie su tie veci čo som pisal

tam je aspon 200000 stocenych apropo, ked nie viac, tak nebud naivny.. pri 88000 by muselo vyzerat ako z vyrobnej linky
ja ked som som kupil onehda e91 s magickymi 150000 (kolko bolo stiahnutych som sa nedozvedel) tal neznajbmwčkari, cize inac povedane laici si mysleli ze je to funglac, cize tolko ku km.
hento auto je zlepenec... halogeny s automatickou regulaciou vysky? :-k spominane idrive kolecko (tuning?) :lol:
lutujem toho kto to auto kupi, asi tolko

voMacK
Auto: G31 540i

Piatok, 5. Júla 2013, 07:39

stocena, polepena pajta.
Nebrat!
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

sluggish
Auto: G30 530d
Kraj: Nitriansky

Piatok, 5. Júla 2013, 18:09

predajcovi odťať ruky a napchať mu ich do prdele :evil: ... samozrejme TOP STAV v inzeráte nemôže chýbať ](*,) ...škoda že sa tie inzeráty na autobazár.eu nedajú komentovať... veľmi veľa takýchto buzerantíkov by si rozmyslelo čo predáva a za koľko...

nadro
Auto: BMW E46 320 touring
Kraj: Žilinský

Sobota, 6. Júla 2013, 06:46

sluggish napísal:
predajcovi odťať ruky a napchať mu ich do prdele :evil: ... samozrejme TOP STAV v inzeráte nemôže chýbať ](*,) ...škoda že sa tie inzeráty na autobazár.eu nedajú komentovať... veľmi veľa takýchto buzerantíkov by si rozmyslelo čo predáva a za koľko...

Nekupovat
Dano 0905/571254
pribehy-nasich-aut/krakow-a-nova-rozpera-t57331-600.html
v ponuke rozširovacie podložky na všetky typy BMW

fredy kruger
Auto: E90
Kraj: Košický

Nedeľa, 7. Júla 2013, 07:53

hocikoho2h napísal:
palubovka asi nebude original, pretoze ako si napisal - to koliecko sa tam dava pre ovladanie iDrive a takisto aj na streche ma "plutvu", ktoru auto bez iDrive nema.. a 88OOOkm pri r.v. 2OO6? sweet dreams..

Myslim ze s tou plutvou nemas pravdu,mali ju aj auta bez iDrive...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 9 neregistrovaných