... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
Masa31 napísal:Hoj koukni me do pribehu delal sem to na svym a vse facha jak ma :)
miro11491 napísal:1. kupiť sanie m50b25 nie m50b20 je to velky rozdiel![]()
![]()
![]()
2. rozobrat pôvodne sanie m52 vymontovať zo spodu obdĺžnikovitý plast cca 6šrubky ak si dobre spomínam, v tom plaste je čidlo teploty vzduchu, volnob.ventil..... DIEL č. 11 61 1 703 778
3. DIEL KTORY SME ODMONTOVALI Z M52-KY priložime na m50 zvody ( samozrejme aby bol v rovnakej polohe a smere) obkreslíme si obris na zvody a vyrežeme dieru aby tam vošiel, ( pred rezanim si radšej skontrolujte velkost nakresu diery lebo velka diera sa tažko zmenšuje) + odvrtať dierky na šrubky , na spojenie a pretesnenie som použil dvojzložkove lepidlo ale kludne môže isť aj nejaky silikon...
4.vyrobiť vymedzovaciu podložku pod škrtiacu klapku ak ostava škrtiaca klapka m52
5. vyrobiť držiaky na vstrekovaciu lištu - foto
6. pozaslepovať nepotrebne otvory![]()
chce to len trocha kreativity, predvídania, a šikovnosti, nezabúdame nato že všetko musí tesniť a držať na 100%
nieje to plug&play ale da sa to![]()
postup služi len ako inšpirácia neručim za škody vzniknute na majetku, živote ....![]()
možno pomôže
Peped napísal:
Na zahranicnych forach som nasiel nieco okolo hadiciek, ktore bolo treba nejako poupravovat a vyskladat to netreba alebo ako?
miro11491 napísal:
môžeš to urobiť pomocou hadic a nemôsiš rezat ale potom to musiš pod sanim nejako poukladať aby ti to tam nejako vošlo.... + nevem kde tam potom daš snimač teploty vzduchu kedže on sa zacvakuje do plastu , ja som to vždy riešil tak a viem že to funguje na 100% všetky veci ostanu tam kde maju byť akurat sa treba s tým trocha pohrať a podla mna to aj vyzrera lepšie