martiner napísal:...zrejme to bude tym vyhotovenim, ale pri brzdeni mi to citelne vibruje (drazkovanie) a nekupil by som si ich len z toho dovodu, ze mi to vibrovanie proste vadi...
Sorry, ale ja ti neverim, resp. neverim, ze to drazkovanie ti robi vibracie. To by znamenalo, ze take brzdy skracuju zivotnost lozisk, silentov atd. a to kto by si za take prachy kupoval?

ked si kupis za desat korun brzdy z polska, tie po case vibrovat mozu, hlavne ak sa pokrutia z teplotnych extremov/rozdielov, ale Brembo, kvoli drazkam? Ked som zistoval co a ako, chcel som na svoju 330i prasknut m3 brzdy, niekto ale vravel, ze potrebujem 18'' disky - uz mam. Potom som sa ale na e46fanatics docital, ze tam je uplne ine uchytenie, kabelaz atd. tak som sa nato vy....pamatam si, ze odporucali nejaky brzdovy kit(dobre stoja mrte vela, alebo nejako zabezpecit, aby sa brzdy tolko neprehrievali, tym sa zaruci lepsi brzdy ucinok, hlavne v lete)
Ja mam Automat a po hodine jazdeni v meste citim, ze to uz nebrzdi ako by malo, preto by som siel do drazkovych/dierovych, ktore by mali tu teplotu lepsie rozptylovat, takze si este raz kuknem ten thread o m3 brzdach a napisem co a ako...
btw, tak ako ti chalani vraveli, staci nebyt lenivy a najst, na klube ma ale sere, ze niekto si vyhlada, popyta sa, fakt uz nevie co a ako a aj tak mu nikto neporadi