... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
sodoom
Autor témy
Auto: BMW E46 320d
Kraj: Žilinský

vybracie v neutrali+svetla

Štvrtok, 14. Marca 2013, 15:59

Zdravim pani.mam jeden zvlastny problem.mam 320d 100kw rv 2001.ked nastartujem auto a je v neutrali len tak stoji dost sa mi prenasaju vybracie do kabiny.dost to vo vnutri vybruje,niekedy mam pocit ze sedim v masaznom kresle.sedel mi v tom kamarat co mal tiez 320tku a vravel ze ho mal kludnejsie ze mu to tak netriaslo.mal som podozrenie na silenblok na motore ale mechanik to vyvratil zevraj je v poriadku.inak pri jazdeto vobec nieje citit.akonahle sa zdvihnu otacky nad 1000,tak vybracie zmiznu.neviete co by to mohlo byt?

a este jedena vec ked uz pisem..chcem sa spytat ci niekto nevie,ako by som mohol vycistit tie plastove kryty svetiel.su trocha zazltnute.asi vytiahnute od slnka alebo co.skusal som to lestit tempopastou s vnutra aj s vonku.pomohlo to tak o 10% ale este stale to nieje ono.nove stoja nieco cez 100e pouzite 80.zda sa mi to pridrahe na to ze je to kus plastu,ktory zas casom ozltne...je na to nieco?nejaka chemia?kazda dobra rada pomoze :wink:

m4x
Auto: E60 545i
Kraj: Bratislavský

Re: vybracie v neutrali+svetla

Štvrtok, 14. Marca 2013, 16:32

zotrvacnik ?

s tymi svetlami opatrne, ja som s tym zatial nemal dobru skusenost a ten chrom mi zvacsa zacal liezt dole
!!! Obrázok ???

Rasta55
Auto: e46 330xd
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 14. Marca 2013, 16:49

niektory tu davali aj sienty ktore vyzerali tiez dobre a ked ich preventivne vymenili tak boli v ovela horsom stave nez mysleli..tod vse..len postrehy.

sodoom
Autor témy

Štvrtok, 14. Marca 2013, 17:38

m4x: myslis ze je to zotrvacnik?aky to moze mat dopad ked sa nevymeni?je to lepsie vymenit hned ci este mozem na tom behat?lebo to trase len pri stati v neutrale.k tym svetlam.mam na mysli tie plexiskla presvitne nie tie chromove blbosti vo vnutri.tych som sa radsej nechytal lebo je to len pochromena umela hmota.inak tou tempopastou to vcelku slo.ak nieje ziadna chemia na to skusim to prepastovat este poriadne a dam vediet ci sa to zas zlepsilo.mozno to niekomu pomoze kto nechce vzhodit zbytocne do luftu 120e :wink:

arg7
Auto: E46 320d limo
Kraj: Košický

Štvrtok, 14. Marca 2013, 18:10

Su to urcite silentbloky motora. Moje tiez vyzerali, ze su OK a po vymene som zistil ze boli totalne KO! A ked tak Lemforder kupuj ..ziadne ine. Vymen rovno uz aj silenty na prevodovke..tie su za par €.

sodoom
Autor témy

Štvrtok, 14. Marca 2013, 23:53

OK skusim to pozriet.hadam to pomoze...ak nie jedine ten zotrvacnik asi ako pisali chlani vyssie

BMW530dE60
Auto: BMW 530d E60
Kraj: Košický

Piatok, 15. Marca 2013, 03:30

Zotrvacnik moze davat niejake vybracie,ale podla mna nie velke,ja som dnes menil svoj na 530d e60 a volu mal ale od seba chodil nie do stran ..cca 0.5 cm ...kamaratovy na e46 vybrovalo auto..lebo mu robili vyfuk a ho niekde zohli cim bol oprety so spodu o kabinu alebo ako to nazvat,a pri volnobeznych otackach mu triaslo od vyfuku cele auto........

potmehuth
Kraj: Nitriansky

Piatok, 15. Marca 2013, 11:00

Moze to byt ako zotrvacnik, tak aj silenty motora....trha Ti autom pri rozbiehani? Pri vypnuti motora pocujes take cinkave/plechove buchnutie?

Pokial si si nie isty, tak chod k mechanikovi alebo zacni lacnejsou verziou (silentami).

nadro
Auto: BMW E46 320 touring

Piatok, 15. Marca 2013, 18:38

BMW530dE60 napísal:
Zotrvacnik moze davat niejake vybracie,ale podla mna nie velke,ja som dnes menil svoj na 530d e60 a volu mal ale od seba chodil nie do stran ..cca 0.5 cm ...kamaratovy na e46 vybrovalo auto..lebo mu robili vyfuk a ho niekde zohli cim bol oprety so spodu o kabinu alebo ako to nazvat,a pri volnobeznych otackach mu triaslo od vyfuku cele auto........

Mne to tiez zacalo robit ked sme menili pletenec na vyfuku a trosku sme ho skrutili a od vtedy vybruje trosku auto.
Dano 0905/571254
pribehy-nasich-aut/krakow-a-nova-rozpera-t57331-600.html
v ponuke rozširovacie podložky na všetky typy BMW

m4x
Auto: E60 545i
Kraj: Bratislavský

Piatok, 15. Marca 2013, 21:09

skus urcite silenty z postrehov ostatnych pokial vies ze neboli menene, tam je najvacsia pravdepodobnost, a isto lacnejsia alternativa, minimalne budes mat pkoj na srdci zase do buducna, tie asi najcastejsie odchadzaju

ten zotrvacnik moze mat aj tragicke nasledky s obalom prevodovky pokial viem, vsetko zalezi od stavu, no tu dalej poradit neviem
!!! Obrázok ???

lucker
Auto: 530xd e61@ 320d e46
Kraj: Trenčiansky

Nedeľa, 17. Marca 2013, 10:08

tiež sa prikláňam k tým silentom ja ich budem tiež onedlho meniť a k tým krytom svetiel toľko že leštil som ich aj ja na jeseň a zmena bola poriadna aj keď neboli nejako moc zničené ale po úprave zostali ako nové. svetlo treba pred leštením vyšmirglovať. dá sa to robiť aj tak že budú svetlá nahodené na aute a len sa kryciou páskou oblepí okolie svetla alebo tak ako som to robil ja že som si najprv vytiahol smerovky potom lištu pod svetlom a zhodil som kryty svetiel ktoré sú tam len ponacvakávané. kryty som pod vodou prebrúsil 600kou šmirglom tak aby z nich zišla dole vrstva glazúry. keď to bolo rovnomerne vybrúsené na celej ploche svetla zjemnil som to 2500kou šmirglom tiež pod vodou a nakoniec som ich vŕtačkou pri nízkych otáčkach vyleštil. pozor lebo vysoké otáčky pri leštení môžu poškodiť kryty.

sodoom
Autor témy

Štvrtok, 21. Marca 2013, 23:31

nie autom mi netrha pri rozbiehani..ani ked vypnem motor ziadne cvakanie...trase to len v neutrali pri zapnutom motore..je jedno ci pri studenom alebo uz zohriatom.ale trase dost.mam kolisku na telefon na okne prilepenu a ked tam dam fon trase mi s nim jak dive :smile: prednedavnom som absolvoval cestu do BA kde som siel po D1 zhruba od tych 140 do 160..auto mi slo tak nejak divne.ako myslim ze tak divne ako keby troska triaslo.ale to podla mna bude iny problem.sranda je ze ked som spomalil na 120 uz slo krasne.len v tych vyssich rychlostiach slo tak trhano ako keby nevladalo alebo co...ale ked som siel spiatky vecer siel som 200.mal som divny pocit.skor by som to odhadoval na kardan bo tie slabe vybracie sli akoby s popod mna...neviem bolo by dobre keby sa niekto na to mrkol kto sa v bavach vyzna...je niekto v okoli žiliny?

fox1k
Auto: BMW

Piatok, 22. Marca 2013, 00:06

Reem servis, Dlhá 25 Žilina, chalani sa specilizuju na BMW
:wink:

sodoom
Autor témy

Nedeľa, 24. Marca 2013, 00:26

fox1k- diik :wink:

Bago3
Auto: 320D Touring
Kraj: Prešovský

Nedeľa, 24. Marca 2013, 15:52

možno to nebude súhlasiť ale mne sa zasa pri vypínaní motora triaslo cele auto ako by som mal V12. vymenil som tlmiče a nádhera skus može to byť podla mna aj v tom

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných