... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

reklamne predmety bmwklub.sk

lukas.vascak
Autor témy
Auto: BMW 320d
Kraj: Košický

divny zvuk

Streda, 13. Marca 2013, 11:49

zdravim pani

- pisem mozno zase to co uz nekto riesil,a co tu mozno nepatri ale chcel by som radu vcera vecer som dosiel s roboty BMW bolo na dvore nebol som vcera na nom stalo cely den vonku len tak na dvore tak som si zapalil cigu a nastartoval ho neviem ci sa my to len zdalo alebo ked bolo studene pocuval som zvuk cca 5 minut doslova ako keby som cinkal kladivkom o blok alebo taky zvuk divny ale cca 5 minutach to pekne prestalo ten cinkot ako keby sa znizoval az som nepocul, neviete poradit co to moze byt ci to je ok ci nie mam to zacat riesit a ako to mam riesit co to moze byt

dikes za kazdu radu

Užívateľov profilový obrázok
BMW318i
Auto: e46 318i Silver Bear
Kraj: Trnavský

Re: divny zvuk

Streda, 13. Marca 2013, 21:30

pravdepodobne ti tam klepali hydrostely...ked je vonku zimsie tak mne to klepe par minut a potom prestane...ked je teplejsie tak iba obcas...je to kvoli tomu ze pri studenom motore je nizsi tlak oleja...ale to je este vpohode ..olej si kedy menil naposledy?

lukas.vascak
Autor témy
Auto: BMW 320d
Kraj: Košický

Štvrtok, 14. Marca 2013, 10:38

olej som menil pred zimou cca 5000 km taze neje to nic vazne coho by som sa mal obavat ze neco odide v blizkej dobe ? vcera som to skusal este raz vsimol som ti az teraz lebo nechal som auto vonku inak ho davam do garaze klepe to klepe ked sa trosku zohreje prestane ale potom zase trosku pocut klepka ale uz slabsie ale ked sa zohrial ide pekne

Užívateľov profilový obrázok
mišofeďo
Auto: BMW e46 320D (100kw)
Kraj: Nitriansky

Utorok, 19. Marca 2013, 08:56

Ja keď naštartujem v mraze tak žiaden taký zvuk aký opisuješ nepočujem, len klasický zvuk diesla :-k

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní