Zdravím,
behom roka by som chcel kúpiť e90/91 320i r.v. 2006-2008 pravdepodobne manuál, aj keď nad automatom tiež začínam rozmýšlať
ako prvú vec musím dať do auta LPG, pri tomto ma napadlo, e90/91 už nemajú v kufri rezervu ale nejaký plastový odkladací priestor do ktorého by som chcel nádrž nejak vložiť, čo mi tam bude brániť? Pohrával som sa aj s myšlienkou vyrezať tento kus plechu, a navariť tam výlisok pre rezervu z e46 napríklad, ale vraj s tým budem mať problémy pri kontrole alebo čo.. Čo si o tom myslíte? Velkou valcovou nádržou v kufri úplne pokazím vlastnosti touringa.
Ďalej by som potreboval vedieť niečo o motoroch, ktorý by som mal uprednostniť? A prečo?
Na auto budem chcieť časom nejaké 19", myslíte že to je dobrý nápad? Je mi jasné, že to bude nepohodlné a aj že opotrebovanie náprav bude väčšie, ( taká blbosť, opotrebovanie bude zhruba rovnaké ako u hoci jakých aut? alebo majú e90 nejak viac namáhané čapy atp..?)
predpokladám že e90 majú v TP už od výroby zapísané 19"
chcel by som trochu upgradovat audio zostavu, viete mi povedať koľko reproduktorov to auto má? Niekde som tu čítal že 11 až 13ks (to je riadny rozdiel oproti e46 kde som napočítal 4

)
vraj majú e90 pod prednými sedadlami 20cm reproduktory a zosilovač je to tak?
Dočítal som sa tu, že najlepší zosilovač je nejaký Logic alebo ako sa to volá, ale stojí okolo 700€ čo som našiel, to je strašná raketa, predpokladal som niečo okolo 200€, vedel by som to nahradiť niečim rovnako kvalitným za cca 200€? Či nemá to zmysel a mám rátať s tým, že budem musieť kúpiť ten Logic?
Budem musieť potom meniť aj reproduktory? Či bude to dobré aj s obyčajnými
v kufri nechcem nosiť žiadne krabice a zosilovače, ale napr. igelitky s nákupom, takže chcem len upraviť to čo tam je, nehodlám obetovať priestor v interieri
pod spolujazdcovým sedadlom je vraj umiestnený ten zosilovač, je umiestnený na sedadle alebo podlahe? Ak budem dávať logic, stačí len vymeniť kus za kus bez nejakého prerábania?
Ak sa mi nepodarí zohnať auto so šport. Sedadlami tak ich budem chcieť meniť, pôjde to bez problému? Kus za kus?
Ak na volante nebude multifunkcia, pôjde dorobiť ako na e46 napríklad?
A rozmýšlam na Bmw performance volantom z M3 s tými žiarovečkami a displayom s teplotou oleja a vody, nemáte s tým skúsenosti, že čo všetko budem potrebovať?
To je zatial všetko, ak ma niečo ešte napadne pridám to sem
vopred ďakujem za odpovede