Chalani, viete niekoho kto vie pretesnit cerpadlo na TDcko ? pripadne napisat mi nejaky kontakt ale niekoho kto to vie fakt spravit nie len co sa tvary ze to vie Agat diesel v PK viem ale to neriesim Dik
elektriku alebo mechaniku, ja mám teraz mechaniku, ale moc nejde, cez zimu sa do nej asi pustím, celkovo si ale myslím, žeby sa to mohlo dať aj doma spraviť a nastaviť potom hlavu na diagnostike, akurát to nebudeš mať s papierom a v podstate za deň
skús napísať starynovy-mu, on sa hodne vyzná v čerpadlách
pretesnit nieje problem, ale ak je to elektronika, tak sa to bez auta robi blbo, diagnostika je pri opotrebenom cerpadle na nic, a stolica sa bezne nevala v kazdej stodole
keď to tečie pod hlavou alebo viečkom čerpadla tak výmena tesnení aj s nastavením je práca tak na 2 hodinky, u 24td je aj prístup celkom dobrý tuším aj bez zhadzovania sania sa to dá spraviť, ale keď to tečie nižšie tak treba vybrať čerpadlo a je to robota na dlhšie
R1100S ex E34 525tds calypsorot ex E39 540iA dunkelblau ex F31 330d estorilblau "A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."
R1100S ex E34 525tds calypsorot ex E39 540iA dunkelblau ex F31 330d estorilblau "A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."
skade to tecie neviem pred dvoma tyzdnami zacalo tiect ale zasa tento tyzden uz ani kvapka len nechce startovat za tepla.. Auto jako jazdi vsetko v pohodicke len treba dat niekomu kto sa rozumie pretesnit to cerpadlo
BOSCH Diesel Servis - su roztrusene po celom slovensku, ale nez tam nabehnes, opatrne sa spytaj na cenu.. ak nezozenies, vyber, a posli mi ho, za den ti ho poslem nazad, nabliskane
dik zatial som predbezne dohodnuty na obhliadku s antonvrabel a podla toho ci by to vedel a mal cas tak to spravi Inak som mu poslal spravu, tak uvidim
realita: BMW E34 525TD 100kW Alpinweiss Ex: Skoda Favorit 136L LPG - Lenga odisla z mojej garaze, nech ta sila 43kW sprevadza, young padavan