... všetko o BMW ...
beamerko napísal:tak ako vravíte 540 :) ale to je už iná cenová kategoria preto rozmýšlam nad 535i ja osobne som velký pretekár preto diesel nesiem mať to by nevydržal...čo sa týka spotreby tak to neriešim absolutne ked nato mám tak sa vozím po meste jak blázon ked je to suché tak sa krotím samozrejme servis je drahší ako e36 ale myslím že teraz je ponuka použítích dielov dosť dobrá do e36 som dal skoro 2000 ečok a funguje dobre podotíkam že mám dobrého mechanika ktorý spraví hoc čo aj v nedelu večera za pár drobných samozrejme viem že to neni najlacnejšie do e36 nezmestím aj subák aj kočík teraz mám kočiar na sedačkách čiže kočiar priatelka decko a ja to sa nesprace e39 má väčší kufor preto to riešim a ked sa niečo dodrbe tak čo už narobím niaka rezerva samozrejme je keby som sa rozhodoval podla srdca tak volím 744i e38 ale to je iné kafé preto chcem e39 a nech má aj niake koníky dakujem chalani tak zrejme idem do toho :)
gusto napísal:
Takže ty si veľký pretekár a po meste jazdíš jak blázon? Ak si to doteraz praktizoval na 318i, tak s 535i ti dávam tak týždeň, obzvlášť v tomto období, kým ťa uvidíme v krimi na JOJ. Snáď so sebou nevezmeš nikoho nevinného
Len detail - na pretekanie je uzavretá dráha, ale to je tebe zrejme cudzie, bohužiaľ vás je celkom dosť takto postihnutých...
beamerko napísal:omg...ano teraz ked je námraza tak si to budem páliť...no a čo kto z nás dodržiava predpisi platím pokuty jedna radosť jazdím tak už dlhé roky a v živote som nikomu nič nespravil samozrejme to mám pod kontrolou ked je pekná rovinka prečo nie...pre tvoju informáciu v meste 130 zobrali mi vodičák na 3 mesiace a pokuta 400 ečok plus skúšky...ale to je už za mnou mám rád ked sú otáčky vysoké a plynový pedál na podlahe mi nevrav že ty si iný..