... všetko o BMW ...
airbone napísal:O rozvody sa neboj, namiesto rozvodoveho remena je tam retaz. Neviem po kolkych km sa ma kontrolovat, ale ak mas len 136km tak mozes dalej jazdit vela vela km s kludnym svedomim. S tou listou ti moc neporadim, nakolko ani neviem ktoru listu asi presne myslis (pri uvazeni ze si ju urval pri cuvani). Skus mrknut do bazaru tu na fore, par ludi tam rozpredava nejake buracky. Nahovno ta je kvoli tomu do rakuska, ak si myslis ze tam ti ju daju lacnejsie, tak sa mylis.
airbone napísal:O rozvody sa neboj, namiesto rozvodoveho remena je tam retaz. Neviem po kolkych km sa ma kontrolovat, ale ak mas len 136km tak mozes dalej jazdit vela vela km s kludnym svedomim. S tou listou ti moc neporadim, nakolko ani neviem ktoru listu asi presne myslis (pri uvazeni ze si ju urval pri cuvani). Skus mrknut do bazaru tu na fore, par ludi tam rozpredava nejake buracky. Nahovno ta je kvoli tomu do rakuska, ak si myslis ze tam ti ju daju lacnejsie, tak sa mylis.
tommy14 napísal:dik za inputy, este taky dotaz, trosku sa mi trasie volant, ked idem zhruba 100 km/hod, jedno ci brzdim alebo nie, aj ke dmyslim ze viacej pri brzdeni, ked zrychlim alebo spomalim pod 100 , tak to prestane, robi to od zaciatku co som to doviezol, uz som menil aj gumy, kotuce, platnicky. co by to mohlo byt? vsetko je inak ok, tlmice, capy atd...
d.
T.
coWon napísal:zdvihni si predok aby si mal kola v lufte a skus s kolesami vertikalne pohybat (chytit za vrch a za spodok gumy), nemalo by sa....ked ano, lozisko alebo naboj....ked hovoris o tak nizkej rychlosti, ja som mal to iste, sice na inom aute....ale kazda rada je nad zlato :D
peters napísal:páni videl som 525tds, po rozpade rozvodov...vhodný do šrotu, takže u tds, by sa mali rozvody meniť cca250000km, u benzímu neviem, ale myslím, že asi nápodobne.