... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

bmwtt.sk

tommy14
Autor témy
Auto: E39
Kraj: Bratislavský

E39, 520i, vymena rozvodov

Utorok, 27. Mája 2008, 13:19

Ahojte,
MAm E39,520, najazdenych 136tis km, kedy sa zvyknu menit rozvody? Znamy najazdil az skoro 300 tis, a vobec ich nemenil. Ake je tam riziko?
Dalej nevie niekto tuna blizko v rakusku o nejakom vrakovisku na BMW?zhanam listu na prave predne dvere, som ju odtrhol pri cuvani s otvorenymi dverami :-)
T.

Užívateľov profilový obrázok
airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Utorok, 27. Mája 2008, 15:21

O rozvody sa neboj, namiesto rozvodoveho remena je tam retaz. Neviem po kolkych km sa ma kontrolovat, ale ak mas len 136km tak mozes dalej jazdit vela vela km s kludnym svedomim. S tou listou ti moc neporadim, nakolko ani neviem ktoru listu asi presne myslis (pri uvazeni ze si ju urval pri cuvani). Skus mrknut do bazaru tu na fore, par ludi tam rozpredava nejake buracky. Nahovno ta je kvoli tomu do rakuska, ak si myslis ze tam ti ju daju lacnejsie, tak sa mylis.

eko.fresh
Auto: bmw
Kraj: Zahraničie

Utorok, 27. Mája 2008, 19:51

E39 neni Opel tigra 1.6 kde je odporucany interval na vymenu rozvodov 60.000km

Ta retaz prezije cele auto... :D

tommy14
Autor témy

Streda, 28. Mája 2008, 15:50

airbone napísal:
O rozvody sa neboj, namiesto rozvodoveho remena je tam retaz. Neviem po kolkych km sa ma kontrolovat, ale ak mas len 136km tak mozes dalej jazdit vela vela km s kludnym svedomim. S tou listou ti moc neporadim, nakolko ani neviem ktoru listu asi presne myslis (pri uvazeni ze si ju urval pri cuvani). Skus mrknut do bazaru tu na fore, par ludi tam rozpredava nejake buracky. Nahovno ta je kvoli tomu do rakuska, ak si myslis ze tam ti ju daju lacnejsie, tak sa mylis.

dik za inputy, este taky dotaz, trosku sa mi trasie volant, ked idem zhruba 100 km/hod, jedno ci brzdim alebo nie, aj ke dmyslim ze viacej pri brzdeni, ked zrychlim alebo spomalim pod 100 , tak to prestane, robi to od zaciatku co som to doviezol, uz som menil aj gumy, kotuce, platnicky. co by to mohlo byt? vsetko je inak ok, tlmice, capy atd...
d.
T.

tommy14
Autor témy

Streda, 28. Mája 2008, 15:52

airbone napísal:

dik za inputy, este taky dotaz, trosku sa mi trasie volant, ked idem zhruba 100 km/hod, jedno ci brzdim alebo nie, aj ke dmyslim ze viacej pri brzdeni, ked zrychlim alebo spomalim pod 100 , tak to prestane, robi to od zaciatku co som to doviezol, uz som menil aj gumy, kotuce, platnicky. co by to mohlo byt? vsetko je inak ok, tlmice, capy atd...
d.
T.

LuCKy
Auto: BMW 530iMola
Kraj: Žilinský

Streda, 28. Mája 2008, 16:50

tommy14 napísal:
d.
T.

Kotúče si dával fungel nové (blbá otázka ale človek by sa niekedy čudoval... :lol: )? Geometria a vyváženie kolies je OK?

LuCKy
Slovenčina pre BMW palubný počítač/navigáciu v modeloch E38, E39, E46, E53, E83. Jednotky MK3 a MK4. Na výber celkovo tri verzie pre oba typy jednotiek. Viac na našom webe www.elceka.sk/bmw-palubny-pocitac-v-slovencine
Denne svietenie, zatial len BMW do 03/2007.
-
Obrázok
-
Obrázok

matt19732
Auto: 520iA 2.0 24v
Kraj: Žilinský

rozvody

Utorok, 24. Júna 2008, 19:43

mam nieco cez 55 tis a uz som menil lebo podriapalo vsetky klzaky-fuska na tri dni asi 4000sk!Este stale nieco sem tam hrkoce vo vani!!
BMW520iA 2.0 24V E34

coWon
Auto: F48 20xd, G30 530xd
Kraj: Trnavský

Streda, 25. Júna 2008, 15:19

zdvihni si predok aby si mal kola v lufte a skus s kolesami vertikalne pohybat (chytit za vrch a za spodok gumy), nemalo by sa....ked ano, lozisko alebo naboj....ked hovoris o tak nizkej rychlosti, ja som mal to iste, sice na inom aute....ale kazda rada je nad zlato :D

funferreihe

Utorok, 1. Júla 2008, 20:45

coWon napísal:
zdvihni si predok aby si mal kola v lufte a skus s kolesami vertikalne pohybat (chytit za vrch a za spodok gumy), nemalo by sa....ked ano, lozisko alebo naboj....ked hovoris o tak nizkej rychlosti, ja som mal to iste, sice na inom aute....ale kazda rada je nad zlato :D

aky mas rok vyroby? ttie km su realne?????
kolkaty si majitel?
e39 525tds 175ps 360Nm- na predaj.
chcem 530d
najkrajsia vec na 4och kolesach je aj tak kocar s tvojim deckom.

peters

hmmmm

Piatok, 11. Júla 2008, 10:07

páni videl som 525tds, po rozpade rozvodov...vhodný do šrotu, takže u tds, by sa mali rozvody meniť cca250000km, u benzímu neviem, ale myslím, že asi nápodobne.

funferreihe

Re: hmmmm

Piatok, 11. Júla 2008, 13:16

peters napísal:
páni videl som 525tds, po rozpade rozvodov...vhodný do šrotu, takže u tds, by sa mali rozvody meniť cca250000km, u benzímu neviem, ale myslím, že asi nápodobne.

a kua...dikec.
ked sa to stane tej mojej, niekoho drbne....
idem to skontrolovat.co su rozvody? to je ta retaz?
e39 525tds 175ps 360Nm- na predaj.

chcem 530d

najkrajsia vec na 4och kolesach je aj tak kocar s tvojim deckom.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 9 neregistrovaných