Sobota, 11. Augusta 2012, 11:37
zaujima ma ako sa da odstranit rychlostny limit...Jazdim dost casto po dialnici bez limitu...smer Mnichov a Frankfurt..A tu ma kazdy Imbecil zo starov sunkov obehne,a to ma dost zerie..lebo-noha na podlahe vytlaca dieru...a afto nie a nie nad 210 Km/h....Pocul som ze to robi nejaka mala skatulka a staci ju vytiahnut von....
vie niekto ako toto obmedzenie odstranim..na motore citit ze koniec rychlosti je hodne daleko za 240 Km/h..
Podotykam ze mi nejde o zrusenie obmedzenia otackoveho limitu (nie som drifter) ani nerobim rychlostne starty a pod.Ale ked som na dialnici kde nie su obmedzenia tak ma dost zerie ked na mna vyblikuje nejake hovedo s Vektry alebo nejakeho Jeepu aby som sa pratal s tretieho jazdneho pruhu prec lebo som pomaliii.
Chcem len radu ako odstranit rychlostny limit,aby auto pri 210km/h necukalo ako diveee ale islo dalej napr. do 240km/h......
zo starsim 525i r.v.1994 automat,som v pohode jasdil 258km/h.to uplne postacovaloto ma za celu dobu len dvaja vyblikali (1xLambogini a 2xMasserati)...
teraz mam BMW 525d r.v.2004 kamby automat-tiptronik.
a potrebujem zeusit rychlostny limit...kazdemu ,,,dikes..
este bi som poprosil,ak bi mal niekto multifunkcny volant navyse a ponukol bi ho za prijatelnu cenu..zobral bi som...zhanam..Tak na PN...kozene sedacky v elektryke bi tiez bodli....este raz dikes
auto na volnobeh trasie...co to moze bit
BMW 525D,e39,r.v.2002,touring,v el,tiptronik