Ahoj, čo som čítal, tak ti všetci dobre radili, čo sa týka skúsenosti e24 má ich asi najviac max max, mne dobre poradil, tiež aj helldiver, ti dobre radil, resp. všetci..
Naozaj si to dobre premysli, to auto je v prémiovom segmente, je na to všetko katastrofálne drahé, je málo dielov v druhovýrobe, motor sa dá z e34, prevodovka tiež, brzd kotúče a platničky dostaneš, ale to asi bude tak všetko.
Je to krásne auto, aj ja po ňom túžim, a to mám 34 rokov, ale ešte asi nedozrel čas.
Pokiaľ auto má stáť 3-4 roky, budeš na ňom meniť pravdepodobne všetko gumové, tesnenia, silent bloky, tiež aj brzdy, tlmiče a pod... Aj keď ho akokoľvek uzavrieš, na to aby sa s autom nič nedialo, by muselo byť snáď vo vákuu, čo asi nie je reálne.
Súhlasím s názormi, že treba v aute nechať benzín, dať auto na špalky, namazať a zakonzervovať všetko čo je z gumy, plus vystriekať podvozok a dudiny, ošetriť interiér a lak a hlavne sa modli, aby tam nebola nejaká hrdza, resp. skrytá hrdza, lebo toto auto nemalo snáď žiadnu antikoróznu úpravu. .. aspoň raz za tri mesiace by som ho naštartoval a nechal chvíľu bezať.
Naozaj si to dobre premysli, či do toho chceš ísť.