... všetko o BMW ...
Moderátori: b0ris, 100RM, BinKooL

](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)

lolko111 napísal:ahoj.... neviem, aký návod si čítal....... stisneš tlačitko M, ktoré sa rozsvieti a potom tlačítko 1 a držíš ho, až kým tlačítko M nezhasne.... .-)

ak sa ti to tlačitko nerozsvieti, tak možno je v ňom vyhorená diódka (čo by som sa teda veľmi divil) a skús to urobiť tak, že ho stisneš a potom podržíš tlačítko 1 nejaké tri sekundy. A potom vyskúšaj, či sa to nastavilo. Ak nie, tak potom bude chyba v riadiacej jednotke (toto som len drisol, ale je to tu na fóre najčastejšia odpoveď na nejakú nefungujúcu vec
   ak sa ti to tlačitko nerozsvieti, tak možno je v ňom vyhorená diódka (čo by som sa teda veľmi divil) a skús to urobiť tak, že ho stisneš a potom podržíš tlačítko 1 nejaké tri sekundy. A potom vyskúšaj, či sa to nastavilo. Ak nie, tak potom bude chyba v riadiacej jednotke (toto som len drisol, ale je to tu na fóre najčastejšia odpoveď na nejakú nefungujúcu vec   )
 ) 
											serwo napísal:Staci stlacit M, ktore sa rozsvieti a potom nasledne stlacit ziadane cislo pamate (netreba to drzat).