... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
michaltt napísal:alebo si dat gumene chirurgicke rukavice / latkove rukavice a ziadna spina na rukach sa neobjavi
michaltt napísal:hovorím záleží to od činnosti ktorú vykonávaš, rukavice si dám najä ked idem nejaku drsnejšiu činnosť robiť a keď maš chirurgicke lahko sa potrhajudaj si chirurgicke a nebudu ti zavadzat
Viktor napísal:Cavte chalani,
Ja viem sem to asi nepatri ale je to rada takze asi patri :)
Vecsinou ked montujeme nieco na svojich autach tak si zasereme ruky od vseliakych vazelin olejov prachu a podobne potom chodime so spinavimi rukami lebo sa to zazere do koze a nejde to riadne vydrhnut pokial nemame nejaku agresivnu solvinu...
Minule som mal po rule len mydlo tak som sa porozhliadol po kupelke a vsimol som si hubku na riad ( taku vecsiu ale to je jedno)
tak som si na nu naniesol riadne mydla a skusil posuchat... ked som si oplachol prvy prst skoro mi oci vypadli.. neveril som ze moze byt ruka ktora bola 2 hodiny v ciernej vazeline a prachu od brzd uplne vycistena a to som skusil iba trocha pritlacit vobec to nebolo neprijemne ako solvina...
odvtedy si ruky po spinavej praci inak necistim skuste to :) fakt solvina moze ist do prdele![]()
Treba iba hubku na riad a mydlo ide to lahko rychlo a bez bolestipotom nejaky krem a mate ruky ako nove
![]()
![]()