Caute, chcem sa opytat ktora varianta ANGEL EYES je z hladiska kvality, svietivosti, spracovania a vydrze na lepsej urovni, LED alebo tzv. CCFL ?
Alebo sa opytam takto, ktore by ste racej kupili ?
Pokial nemáš pre BMW srdce , je to pre teba len obyčajné auto _________________ E38 728iA "Derrick" E53 X5 4.4i "Američanka" EX E53 X5 30d "Mahagoni" EX E53 X5 EX E39 525dT "VermontGreen" EX E46 320dTA 2001
ako urcite LED, ja som ich tam dal asi 2 mesiace dozadu a normalne to pouzivam ako denne svietenie a u nas su polisi dost iniciativny a ani raz ma nezastavili, svieti to brutal cez den a vyzera to brutal. Daval som aj fotky sem v jednej angel eyes teme mozes pozriet ale nazivo to je 10x lepsie .
No ja by som skor chcel nieco take co bude jednak dobre svietit a jednak bude svietit iba angel eyes cize kruzok lebo videl som uz aj take kde to velmi osvetlovalo kryt svetla a potom to bolo take ako keby svieti svetlo a nie kruzky. Inac mam predfaceliftove svetla.
Pokial nemáš pre BMW srdce , je to pre teba len obyčajné auto _________________ E38 728iA "Derrick" E53 X5 4.4i "Američanka" EX E53 X5 30d "Mahagoni" EX E53 X5 EX E39 525dT "VermontGreen" EX E46 320dTA 2001