Sorac Misho, vidim ze hodne ludi tu rozmysla nad vyfukom a nechcem ti dodrbavat tvoju inzerciu tak to davam sem a dufam ze sa nebudes hnevat :)
Seci co uvazujete nad vyfukom tak by som si vam dovolil odporucit AMA chalanov co su v modre... Web maju
http://www.a-m-a.sk/ a su to fakt makaci. Ja mam od nich celonerezovy vyfuk od katalyzatorov, dual pipe (kazde tri valce vlastnu vetvu), presne na mieru robene takze nieje problem ze vyfuk nesadne (stalo sa kamaratovi a teraz mu ho tam predlzuju hehe).
Dalsia vyhoda u nich je, ze si viete povedat aky zvuk chcete a podla toho Vam spravia stredovy a koncovi tlmic (popripade ziaden stredovy, alebo vobec ziadne tlmice hehe, aj taky zevraj boli ale potom si to rychlo rozmysleli hehe). Ja som napriklad chcel aj urucany, ale zas nech sa s nim da jazdit, co by chcel asi kazdy, mno a chalani mi urobili s veeelmo kvalitnym a hutnym zvukom a do koncoviek silencery, ktore si nasrobujem do koncoviek a vyfuk kraaasne utisia a je to uuplne kultivovane auticko zrazu

rovnako ked im poviete svoje predstavy o buducom vykone motora tak vsetko nadimenzuju presne na mieru! Takmer kazde auto na slovensku co jazdy vrchy, popripade secky turbo zvery (imprezy, maxmotosport evo 700+ps, atd maju lauf od nich...)
No a na zaver si myslim, ze sa urcite dostanete pod cenu akehokolvek rovnako kvalitneho znackoveho vyfuku...
No a este na druhy zaver, na mojom 3litry bol realny zmerany narast krutaku po instalacii vyfuku od AMA o 30NM a kone zial neviem, lebo mi to islo vo vysokych otackach na chudobnu zmes a vrcholovy vykon bol rovnaky nakolko mal motor rovnako paliva ako so seriovym vyfukom, ale v strednych otackach bol viditelny narast aj na vykonovej krivke!
Dole prikladam par foto ako vypada ich praca...
Tel na Mariana Fila 0905 450 608
a uz uplne posledne, ked som tam bol naposledy tak robili vyfuk na oturbenu E30ku, krasny matny fialovy lak a motor 2.7 6valec 2ventil vykon cca 450PS
Co sa ceny tyka tak volajte priamo chalanom, povedzte ake auto, aka je vasa predstava a oni vam bez problemov povedia aspon hrubu predbeznu cenu...