... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
michaltt
Autor témy
Kraj: Košický

arogantni chodci

Pondelok, 26. Marca 2012, 17:32

Tuto temu zakladam, aby sa tu mohol kazdy z Vas uvolnit v pripade, ze ho vytacaju arogantni chodci. Jazdim vela po Trnave a musim povedat ze je to zatial mesto s najhorsimi chodcami, akych som zatial postretaval. Dnes ma dorazil typek, ktory si spoza auta vybehol na cestu tak, ze som musel flekovat. Rukou som mu naznacil ci je normalny a ten kokotko mi oplul auto a utekal dalej!!!!!
A este som pocul ako krical ze som jebnuty a nevim davat pozor. Toto ma samozrejme dorazilo pretoze som ohladuplny, chodcov pustam a davam si sakra pozor. Ale ked niekto drzo vybehne na vozovku a ani sa nepozrie na Vas, proste vstupi Vam do cesty a ide si, ako by sa nic nedialo...toto ma vie maximalne vytocit. Takymto ludom povacsine nezastavim a nech si stoji na krajnici aj pol hodiny. Vrchol je ked o 15m dalej je prechod pre chodcov! Viem, ze vo vyhlaske je uvedene ze vodic musi zastavit vozidlo na prechode, ak nan chodec vstupil. Ale vie mi niekto vysvetlit ci musim zastavit chodcovi ktory sa rozhodne ist cez cestu mimo prechodu ???

Neviem ako vy, ale rad si vypocujem podobne pribehy...aby som nemal pocit ze som tu sam, kto sa v aute nonstop vytaca nad ovcami. Tiez som chodec a respektujem vozidla..a asi to cakam aj od inych.
BC Racing,OZ Futura 19",AC Schnitzer TypeII 18",Powerflex FCAB,325mm fr. brakes,Electric fan+LF20 steering pump retrofit + many more
Lowered wagon - pribeh

auto111
Kraj: Trnavský

Re: arogantni chodci

Pondelok, 26. Marca 2012, 17:56

na jednej velkej a samozrejme (komplet) svetelnej krizovatke som sa rozbehol na zelenu a naraz mi cestu skrizil chodec ktoremu nevadilo ze ma cervenu.

Zaujimave vsak bolo ze ako som stal tesne pre nim on cuvol a vratil sa naspat na chodnik. :?:

LEXXX525
Kraj: Nitriansky

Pondelok, 26. Marca 2012, 18:17

Chodcov nevnimam az tak tragicky,na prechodoch normalne zastavim(ked sa ponahlam tak si zanadavam)ale ked si ludia daju aspon taku namahu ze idu cez prechod tak nech si prejdu :thumbup: ale zasadne nezastavujem,dokonca ani nespomalujem ludom co su pripraveny pri ceste mimo prechodu prebehnut na druhu stranu,nech sa pekne prejdu ku prechodu.jedine co nenavidim su cyklisti,ked zbadam nejakeho dedka na bicykli tak uz mam nervove zachvaty...

hessy

Pondelok, 26. Marca 2012, 19:00

mna dojal minule leto nejaky kokotko v TT ide z deckom mimo prechod tak som mu nezastavil a len som pocul ci som kokot... tak fleky spatecka davaj za nim taku chut som mu mal najebat buzerantovy.... tak ma male decko a chodi snim kade tade cez cestu pomedzi auta a este ja som kokot...

Kraken
Auto: E36 E30 E30
Kraj: Prešovský

Pondelok, 26. Marca 2012, 19:07

mna seru len opilci vnoci cely v ciernom neosvetleny nic reflexne a idu si zo strany na stranu medzi dedinami, ked ide auto oproti a clovek ma tlmene tak ho clovek zbada fakt na poslednu chvilu

tomas20
Auto: f31 320xd
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 26. Marca 2012, 19:20

dnes na obchvate v nitre dedko prechadzal cez cestu a minuly tyzden isiel cyklista stary v protismere po obchvate v lavom pruhu :o

Peter92
Auto: BMW E92 -330 xd
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 26. Marca 2012, 20:24

na ruzinovskej v BA dochodci co roadcrossuju mimo prechod, najlepsie o barlach... ](*,) ](*,)
"All BMWs are driven by people who are psychologically unfit to drive anything more powerful than an electric razor" "I would change that to Audi's now" Jeremy Clarkson

fafa111
Auto: E36 320i coupe
Kraj: Prešovský

Pondelok, 26. Marca 2012, 20:27

Nie v TT, ale vo VT su chodci najväčší k*k*ti. Tu skáču rybičky pred auto a samozrejme jeho malé IQ mu nedovoľuje sa pozrieť na prichádzajúce auto. Keď chcete vidieť TOP1 debilov, tak piatok poobede je to VT.

Simpson

Pondelok, 26. Marca 2012, 20:34

ešte ste asi nešli po polnoci cez vonkajší mestský okruh v KE, kolo Lunika IX.... prázdna cesta, žiadne autá, na 90tke som išiel tak 110 (uvádzam hornú hranicu, aby sa nepovedalo) a zrazu tak malý prijebaný skurvený degeši začnú naschvál hádzať kamene, a keď som sa vyhol tomu, začali prebehovať cez cestu a hádzať sa pod auto ak to tak môžem nazvať....
ale inak je bežné, že chodci na červenú idú cez prechod, slúchatká na ušiach a chuj do toho že idú autá (nestalo sa mi to len raz), a samozrejme kapitola sú babky čo stoja na prechode, zastavím,ukážem nech idú a oni mi kývu že kľudne možem ísť no vtedy mám vždy tlak nenormálny...lepšia varianta je, keď ja zastavím, a dôchodcovia si proste pred prechodom vybrali miesto na kľudný pokec a vôbec nemajú v úmysle prechádzať cez cestu....

rase

Pondelok, 26. Marca 2012, 20:42

4 silne truby a pridat a odskacu kkti...uz nemam nanich nervy... nemam problem pustit ludi kt cakaju na prechode, pustam stale, ale na arogantnych a prechadzajucich mimo prechodu uz idem inak.....

Simpson

Pondelok, 26. Marca 2012, 20:54

aaaa prave som si spomenul na moju prvú jazdu v autoškole :D asi po kilometri mi vbehol taký mladý chalan na 4 prúdovke do cesty, keby inštrúktor nedal pozor asi by som už ani nikdy nesadol za volant....

M1R3C
Auto: BMW E39 540i ///M

Pondelok, 26. Marca 2012, 20:56

Stačí v TT pvoedať ulica Hospodárska od cukrovaru až po stanicu a to už stačí si myslím :lol:
Motto: Radšej žiť krátko a mať balhobyt, ako žiť dlho a splácať cudzí byt.
BMW e39 540i ///M
BMW e39 530da ///M -EX
BMW e38 740iL -EX
SUV (non BMW) -EX
Bmw e38 740ia -EX
Bmw e38 740iL - EX
Bmw e38 735iL-EX

PetiE34
Auto: E34 524 TD +E34+E30

Pondelok, 26. Marca 2012, 21:13

tímto chcem pozdraviť mladú mamičku zo sídliska KVP ktorá mi v noci pred náklaďák vytlačila kočík a ja som sa skoro posral že nezastavím
E34 525 tourig tds-ON AIR
E34 524 td-Sterlingsilber-Metalic
E34 525 tds
E34
E30
Kočky chcú BMW, seriem nanich ... mám BMX! 8998

michaltt
Autor témy

Pondelok, 26. Marca 2012, 22:45

M1R3C napísal:
Stačí v TT pvoedať ulica Hospodárska od cukrovaru až po stanicu a to už stačí si myslím :lol:

=D>

Hej a to co pisal kolega hore, zastavis dochodcovi a on sa usmieva a ukazuje ze mozes ist. Vtedy by som vrazdil!!

Alebo brzdim 100metrov pred prechodom, blikam dialkovymi, mavem rukami nech sa uz konecne pohnu a prejdu a neeeee oni cakaju kym nezastavim 10cm od prechodu, este sa 3 sekundy pozeraju na auto a potom im dojde ze uz mozu prejst. ](*,)
BC Racing,OZ Futura 19",AC Schnitzer TypeII 18",Powerflex FCAB,325mm fr. brakes,Electric fan+LF20 steering pump retrofit + many more
Lowered wagon - pribeh

camai
Auto: BMW E36 328i, 325TDS

Pondelok, 26. Marca 2012, 23:05

Akurat ako som otvoril tuto temu ma napadlo ze v sobotu ako som siel do mesta mame semafor pre chodcov. Bola cervena chodci presli naskocila zelena a banda degesov sa rozhodla ze aj tak prejde. Vsetci stali a pozerali na nich ako sa usmievaju este a mne to nedalo tak som trosku prituroval uz spozorneli postil spojku gumi len tak zapiskali ale ani som sa nepohol a hnet na brzdu. Velmi ma pobavilo ako ciganky vedeli utekat s taskami :D Ale inak chodcov pustam ak vidim ze cakaju...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 230 neregistrovaných