... všetko o BMW ...

Moderátor: jkk

obchodna sekcia

jaja
Autor témy
Kraj: Banskobystrický

Kto poradí?

Pondelok, 27. Februára 2012, 16:52

Mám BMW Ti116. Pri raňajšom naštartovaní asi po 2 minútach auto zhasne.Zhasína tiež pri znížených otáčkach.Ak zastanem v kopci,je problem pohnuť sa.(keď pridám plyn auto zhasne).Diagnostika hlási že je všetko v poriadku.Vymenili mi už 2x sviečky,čidlo na váhe vzduchu,palivový filter,hadicu turba.Prosím poraďte mi,čo s tým mám robiť ďalej?

antiradar666
Auto: 135i
Kraj: Trenčiansky

Re: Kto poradí?

Utorok, 28. Februára 2012, 19:00

jaja napísal:
Mám BMW Ti116. Pri raňajšom naštartovaní asi po 2 minútach auto zhasne.Zhasína tiež pri znížených otáčkach.Ak zastanem v kopci,je problem pohnuť sa.(keď pridám plyn auto zhasne).Diagnostika hlási že je všetko v poriadku.Vymenili mi už 2x sviečky,čidlo na váhe vzduchu,palivový filter,hadicu turba.Prosím poraďte mi,čo s tým mám robiť ďalej?

zahodit celu jednotku do kosa

Užívateľov profilový obrázok
martin c
Auto: 520 d Touring
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 11. Marca 2012, 06:55

kde ti to robili, BMW servis, alebo vseobecny servis? mali origo diagnostiku?

paaabes
Auto: 118d
Kraj: Banskobystrický

Nedeľa, 11. Marca 2012, 19:37

neviem ci to bude presne to iste ale nieco podobne som mal pred casom na dvoch autach (klesanie otacok z nicoho nic a zhasinanie motora). v obidvoch pripadoch pomohlo vycistenie skrtiacej klapky

Užívateľov profilový obrázok
Branik116i
Auto: BMW 116i
Kraj: Prešovský

Sobota, 17. Marca 2012, 14:35

potvrdzujem, mal som podobný problém, akurát mi nezhasínal motor, iba mi pri nízkych otáčkach rozsvietilo kontrolku motora. pri nasledujúcom štare sa to samo od seba vyplo. po vyčistení škrtiacej klapky je však už všetko OK.
Keď sa budete snažiť porozumieť celému vesmíru, nepochopíte nič.
Keď sa pokúsite porozumieť sebe, pochopíte celý vesmír.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní