... všetko o BMW ...
 že má napredaj E36 316 compact ročník 97. Kukol som inzerát , cena bola dobrá, tak som hned volal. Na druhý deň som auto obhliadol všetko bolo OK ,tak som hned aj kúpil.
 že má napredaj E36 316 compact ročník 97. Kukol som inzerát , cena bola dobrá, tak som hned volal. Na druhý deň som auto obhliadol všetko bolo OK ,tak som hned aj kúpil.  

maiki napísal:
preco si ale menil tie karosarske diely??

, celkom mi sadlo do ruky uz na prvykrat, bol som z toho auta svojho casu celkom uneseny.
, celkom mi sadlo do ruky uz na prvykrat, bol som z toho auta svojho casu celkom uneseny. 
											 .Tak uzivaj si jazdu Bajery.A gratulujem.Vela km uz bez dalsieho tukanca
 .Tak uzivaj si jazdu Bajery.A gratulujem.Vela km uz bez dalsieho tukanca  

moc pekné vitaj compaktntý bráško
 moc pekné vitaj compaktntý bráško 

... krásne auto ... :) svetlo smerovku som vymenil uz aj ja čelo... na to čakám až ked bude teplučko... tvoj príbeh budem rád sledovat :) Vitaj a stastne Km... uz bez tukancov
 ... krásne auto ... :) svetlo smerovku som vymenil uz aj ja čelo... na to čakám až ked bude teplučko... tvoj príbeh budem rád sledovat :) Vitaj a stastne Km... uz bez tukancov ...  ale inak motor nezmar
 ...  ale inak motor nezmar 

inac ten tukes na roznavskej som videl isiel som okolo a ze sakra to auto mi je zname. Ale tak dufam ze uz nebude ziadny incident a vsetko naporadku
  inac ten tukes na roznavskej som videl isiel som okolo a ze sakra to auto mi je zname. Ale tak dufam ze uz nebude ziadny incident a vsetko naporadku   vela stastnych km :),
 vela stastnych km :),Maco napísal:Hehe filipovo autoinac ten tukes na roznavskej som videl isiel som okolo a ze sakra to auto mi je zname. Ale tak dufam ze uz nebude ziadny incident a vsetko naporadku
vela stastnych km :),

alilinko napísal:
Hej to je od neho. Aj mi vravel že je tu na fore len som zabudol jaky ma nick.