... všetko o BMW ...

locarno napísal:Mne sa lubi, je to LCI model navyše za dobru cenu. Ak to bereš na firmu, je tam aj možnost odpočtu DPH. Rozhodne sa oplatí íst pozriet
l.bily napísal:Zdravim zaujimalo by ma co povite na toto, viem, km sa vam asi budu zdat stocene, ale okrem toho? Servisnu historiu som zatial nevidel. http://bmw-rad-5-touring.autobazar.eu/5 ... 30889.html
 ). ja mám napr. 2007, na Slovensko dovezené ako 2-ročné so 42.000 km - kupované v Nemecku ako manažérske auto priamo u BMW, kompletná servisná história a záruka predajcu za pravdivosť údajov (pokiaľ viem v Nemecku je trestné stáčať km). Na Slovensku som druhý majiteľ, ale keďže veľmi dobre poznám človeka od ktorého auto mám (už keď ho doviezol som vedel, že raz bude moje
 ). ja mám napr. 2007, na Slovensko dovezené ako 2-ročné so 42.000 km - kupované v Nemecku ako manažérske auto priamo u BMW, kompletná servisná história a záruka predajcu za pravdivosť údajov (pokiaľ viem v Nemecku je trestné stáčať km). Na Slovensku som druhý majiteľ, ale keďže veľmi dobre poznám človeka od ktorého auto mám (už keď ho doviezol som vedel, že raz bude moje   ) viem, že on určite km nestočil a dnes má auto pod 90.000.
 ) viem, že on určite km nestočil a dnes má auto pod 90.000.

l.bily napísal:Zdravim zaujimalo by ma co povite na toto, viem, km sa vam asi budu zdat stocene, ale okrem toho? Servisnu historiu som zatial nevidel. http://bmw-rad-5-touring.autobazar.eu/5 ... 30889.html
jiro napísal:
Tiež som kupoval touring 2008 pred dvoma mesiacmi ale auta v nemecku majú za rok najazdené viac ako na slovensku. Čiže tie km sú nenormálne stocene. Určitě sa to dá zistiť podla servisu v nemecku kde bolo servisovane. Myslím, že to tu bolo niekde rozobrate ako sa to dá zistiť. Ale já by som ti skôr odporučil pozrieť do rubriky bmw klub bazar a tam najdeš e61 2008 vo vynikajucom stave a skvelej výbavě m paket atd. O 2 tisíc drahšie. Možno dá zľavu. Ten chlapík má nick Andy7391. Je to 525xd panorama mpaket na prvej strane. Porozmyslaj o tom. Radšej by som bral toto auto. A to som už popozeral skoro všetko.
l.bily napísal:pozeram ze tiez mas xd automat, si spokojny, testoval si aj sneh? Kolko to berie 9-10l?

). ja mám napr. 2007, na Slovensko dovezené ako 2-ročné so 42.000 km - kupované v Nemecku ako manažérske auto priamo u BMW, kompletná servisná história a záruka predajcu za pravdivosť údajov (pokiaľ viem v Nemecku je trestné stáčať km). Na Slovensku som druhý majiteľ, ale keďže veľmi dobre poznám človeka od ktorého auto mám (už keď ho doviezol som vedel, že raz bude moje
 ). ja mám napr. 2007, na Slovensko dovezené ako 2-ročné so 42.000 km - kupované v Nemecku ako manažérske auto priamo u BMW, kompletná servisná história a záruka predajcu za pravdivosť údajov (pokiaľ viem v Nemecku je trestné stáčať km). Na Slovensku som druhý majiteľ, ale keďže veľmi dobre poznám človeka od ktorého auto mám (už keď ho doviezol som vedel, že raz bude moje   ) viem, že on určite km nestočil a dnes má auto pod 90.000.
 ) viem, že on určite km nestočil a dnes má auto pod 90.000.l.bily napísal:
26000 km za 21000 E sa mi zda vela, dnes som volal s chlapikom a hovoril ze je to kupovane pred rokom z DE z BMW a na vymene oleja bol raz v Ziline
Chce to vidiet servisku a zavolat do DE na overenie