Zdravim, chlapci luky mi prednedavnom nastavoval predvstrek, auto ide omnoho lepšie aj štartuje ako ma lenže spotreba sa mi vobec nezmenila. Pod 10L sa fakt neviem ani dostať, a to sa možem snažiť ako len chcem. prosim vas o niejaku radu.
nikde ti netečie nafta? lebo keď ti nastavil čerpadlo tak 10l je veľa aj v meste
R1100S ex E34 525tds calypsorot ex E39 540iA dunkelblau ex F31 330d estorilblau "A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."
Tú spotrebu máš podľa tankovania, alebo podľa BC? Pri 10/100 je to akurát tak v kuse do Levočského kopca.
Boh miluje ateistov, pretože ho nezaťažujú blbosťami. Ex 525tds E34 calypsorott - EX po šmerci Ex 330xdaT E46 oxfordgreen II -EX nie je ďaleko Ex 530daT E39 titanstriebro 535dx GT F07-Gita (ancikrist) 530d xdrive F11-Lojzička
Napr. čidlo teploty ukazuje riadiacej jednotke nizku teplotu aj ked je motor zohriaty a to znamená vysoku davku paliva alebo vstreky ale to by trožku viac dymilo alebo vaha vsduchu alebo uplne upchatý vzduchový filter. Proste kopec dalčích maličkostí ktoré treba skontrolovať.
No to čidlo odhalí asi len diagnostika a to tak že sa pozrieš do skutočních hodnot na položku teplota chladiacej kapaliny a porovnáš to z ukazovatelom na pristrojovke alebo ho jednoducho vymeníš za nové a vyskušaš. PS: neviem či nieje diagnostika drahšia ako to čidlo
R1100S ex E34 525tds calypsorot ex E39 540iA dunkelblau ex F31 330d estorilblau "A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."