... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
myrro napísal:Zdravim mam broblem s 320d 163 ps neviem co moze byt zle diagnostiky nic neukazali ..... proste raz chyti bez problemov inokedy na 50 pokus proste nereaguje na tlacitko start vobec . inac svieti mi volant zo zamkom na zlto.... myslim ze asi niekde v tom bude problem proste raz mi zamkne volana inokedy nezamkne ...raz ho otvori inokedy ho neoodomkne... ma ved po vybrati kluca zo zapalovania alebo z tej citacky po mykani volantu zamknut volant nie ??? nemali ste niekto podobny problem na zahranicnych forach som nieco ponachadzal ale nikto konkretne neporadil ... za odpoved vopred dakujem
myrro napísal:No dnes som bol v bmw ....cena opravi 1700E tvrdia ze chyba je v tom elektrickymo zamykani a to sa meni cele komplet aj s riadacou tycou volantu a to treba naprogramovat
coWon napísal:![]()
![]()
ty píčo, paleta
skus este zilinu
valer750 napísal:nieje to soft, je to vadny stlpik riadenia...proste sa jebe ten mechanizmus zamykania...robil som to na dvoch autach, daval som tam pouzite diely...suma aj s pracou do 400€...a bez problemov...da sa to urobit do 2 hodin a netreba nic konfigurovat, kodovat a podobne, akurat vymazat chybu po demontazi airbagu....
inak to pocitadlo neplatnych odomknuti sa da znulovat a ides od znova....
myrro napísal:no hej ten stlpik mysliim ..mne bolo povedane ze tam musi ist cisto novy ze tam nemozem dat pouzity.... ale ked hovoris ze si to uz riesil tak asi si to vymysleli... a netreba teda nic kodovat?? normalne to vymenim z druheho bmw a pojdeto ???