... všetko o BMW ...
eEDOo napísal:nakolko zhanas diely cca na polku auta, asi by som rozmyslal aj o predaji vraku + peniaze na nove diely a kupe ineho auta.
Ako bolo pisane, policajti ti vedia dat nove VIN ale su to opletacky.
A samozrejme potom dalsie opletacky pri predaji. Kto by chcel auto s pozmenenym VIN. Dneska su ludia nedovercivy.
Jurkoheh napísal:veru asi to tak aj urobim....ale co s TP ?? mam to odhlasit alebo dali by sa predat zvlast papiere a vrak ? kedze je winko v pi.i newiwm co dalej...
eEDOo napísal:
auto skus vyradit z evidencie, len neviem ci nebudes potrebovat potvrdenie o zosrotovani. Vraj sa to nejak poznamosti/ za uplatok da zohnat, skus sa popytat niekde v okoli na srotovisku.
Papiere asi tazko predas, to sa dalo pri starych autach, ked bolo na jednom mieste vyrazene cislo karoserie. To si si mohol potom prerazit na druhu a hotovo.
Len dnes to je tazke, okrem toho VINka co mas poskodene, su na aute aj dalsie identifikatory, ktore su kade-tade poskovavane a prepisat potom inu kasnu na tie papiere by bolo hadam take iste riesenie ako teraz riesis ty.
Skus poratat kolko by ti to mohlo hodit, ak by si to rozpredal na diely alebo skus oslovit nejake autobazary co vykupuju/ predavaju autovraky a spytaj sa kolko by oni dali za celok aj s papiermi.
Drzim palce.
vanco napísal:Ahoj,vidim ze mas modru E60,ja mam tiez,Chcem sa len spytat ci ju ides rozpredat lebo by som mal zaujem ak mas dobre niake karosarske diely.