... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
TT-SIMIK napísal:150kw je už vynoveny common rail, ma krajší chod,lepšiu prevodovku,vyšší vykon atd......
TT-SIMIK napísal:Určite ten novší rok 150kw.....ta xd prevodovka sa jebe a nezoženieš ju lahko......a určite si zavolaj niekoho ako som ja napríklad, kto ti to napichne pred kupov a budeš vediet čo ta to bude ešte stát na skrytých vadách......už to par ludom zachránilo 500€uroviky......
TT-SIMIK napísal:Chlapci z NZ chodia za mnou.....)))neviem čo si niektory predstavuju pod pojmom dat len na počitač,tak napr minule som ušetril kupcovi X5 cca 400€(2ks trysiek za 100€,100€ žhaviacia jednotka a 100€ robota) ked som mu povedal pred kupou čo bude menit ked kupi auto a predavajuci mu dal zlavu tych 400€ a bol aj vlk sity(aj ked možno nie každém pochuti-predajca) aj ovca cela a ja spokojny že bol zakaznik spokojny.....ludia si to ešte moc neuvedomuju čo môžu za napr 20€ ušetrit ale pomaly na to prichadzaju......ked niekto v ba zaplati v nemenovanom serviseza vymenu repasovaneho turba v poddunajskych 1500€ a ešte mu to dobre neurobia,tak asi moc spokojny nieje, potom pride ku nam a ja mu poviem že by to mal za 650€ a nemenili by sme veci ktoré nebudu treba.....ale to je len maly odvar toho čo denno denne pri našej praci zažívame......