... všetko o BMW ...
atticus napísal:Zdravim. V súčasnosti chystám kúpit e46-tku. Slintám po nej už nejaký ten čas. Akurát by som potreboval poradiť čo si všímať, keďže s kúpou auta z druhej ruky ešte nemám žiadne skúsenosti. Prvom rade by ma zaujímalo ako sa dá vyhnúť a či vôbec sa dá vyhnúť autu so stočeným tachometrom? Keď už sa nájde nejaký ten "snaď " poctivejší kúsok, čo ma okolo 150k ( zatiaľ pozerám po 320d alebo 320i), čo by malo byť na nom už spravidla opotrebované a vymenené? ... Zatial dakujem za každú radu. Pripadne ak máte aj iné skúsenosti čo si všímať. Dakujem
creatine napísal:Pred facelift 1998 - 2001
Facelift 2001 - 2004
Facelift ma ,, gulaté" hmlovky, a je tam viac rozdielovprečítj si to na fore bmw3/e46-rozdiely-medzi-predfacelift-a-pofacelift-t15867.html
creatine napísal:Nemysliš M- kový predný nárazník ? A teoreticky sa dá hodiť celý FL predok na PFL, pár som už takých aut videl
harri napísal:taketo nieco... ci to je M-kovy? ja do toho az tak nevidim. neviem ja teda nevidim zmysel v takej prerabke pokial to nebolo rozmlatene.neviem ci by to niekto robil.ale mozno hej...
harri napísal:To je M-Packet I