... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

bmwtt.sk

FrankieMP
Autor témy
Auto: e39 540i,6gang
Kraj: Nitriansky

zapojenie subáču do e39

Sobota, 28. Mája 2011, 14:52

Zdravím Vás chalani,kto vie poradiť odkiaľ si možem vziať singnál na subáč,z rádia,alebo s daktorého z konektorov ktoré sú v kufry?nieje tam ani menič na cd,ani zosilovač,ruky bych polámal tomu kto to odtiaĺ vybral,a idú mi len predné reprá vo dverách s výškačmi,vďaka za rady [-o<

Užívateľov profilový obrázok
rasto524
Auto: bmw e39 530i
Kraj: Žilinský

Re: zapojenie subáču do e39

Pondelok, 30. Mája 2011, 22:49

FrankieMP napísal:
Zdravím Vás chalani,kto vie poradiť odkiaľ si možem vziať singnál na subáč,z rádia,alebo s daktorého z konektorov ktoré sú v kufry?nieje tam ani menič na cd,ani zosilovač,ruky bych polámal tomu kto to odtiaĺ vybral,a idú mi len predné reprá vo dverách s výškačmi,vďaka za rady [-o<

tiez som dostal auto s hudbou v takom stave......a s tymi koncovkami by som ti vedel pomoct teda ak mas radio bn24
popis ti tu pripojim...akurat ze ked budes chciet pouzivat vystup z repro na zapojenie sub so zosilovacom tak tam musis dokupit taky prevodnik...aby ti neodjebkalo zosilovac....
Prílohy
Pinout.jpg
Pinout.jpg (81.85 KiB) 663 zobrazení
bmw e39 530i "01

FrankieMP
Autor témy
Auto: e39 540i,6gang
Kraj: Nitriansky

Streda, 1. Júna 2011, 21:40

hej mam bn24,uz som aj premyslal,ze proste kupit navi 16:9 aj s kabelazou a komplet to tam narvat,a kde mam to podla obrazku zapojit,pripadne blizsi popis,vdaka,no mechanicke veci si porobim ale s tou elektrikou potrebujem poradit

Užívateľov profilový obrázok
rasto524
Auto: bmw e39 530i
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 2. Júna 2011, 11:29

FrankieMP napísal:
hej mam bn24,uz som aj premyslal,ze proste kupit navi 16:9 aj s kabelazou a komplet to tam narvat,a kde mam to podla obrazku zapojit,pripadne blizsi popis,vdaka,no mechanicke veci si porobim ale s tou elektrikou potrebujem poradit

no vytiahni si vyvod z nejakeho repra (lautprecher) + a - a potom to treba zapojit do toho prevodnika co si musis kupit a z toho prevodnika rovno do zosika na sub...
bmw e39 530i "01

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných