... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, fox1k

mmracing.sk

lukaspcolka
Autor témy
Auto: BMW 525d touring
Kraj: Prešovský

mapy na bmw 525d touring 2005

Štvrtok, 26. Mája 2011, 19:50

ahojte zhanam mapy 2011 na moje bmw co mam uvedene v teme.. mozte mi nekto poradit kde si to stiahnem lebo nasiel som tu nejake linky a zacal som stahovat ale zistil som ze posledny link bol vymazay z dovodu autorskych prav .. tak ak niekto vie kde si to stiahnem tak by som vas poprosil aby ste mi poradili alebo ak niekto to ma stiahnute tak ci mi to nemoze posat na email .. zatial dikes,,

Užívateľov profilový obrázok
jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Re: mapy na bmw 525d touring 2005

Piatok, 27. Mája 2011, 14:44

dolezite je aby si povedal/a ci mas business alebo profi, rozdiel je vo velkosti obrazovky (aj v hw ale to je druhorade). ak mas obrazovku na cely vyrez v palubke mas profi, len len taky mensi ze tam vidno okraje - business. ak mas business, zbehni do kosic, daco mam :)
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

lukaspcolka
Autor témy
Auto: BMW 525d touring
Kraj: Prešovský

Piatok, 27. Mája 2011, 19:08

jararak napísal:
dolezite je aby si povedal/a ci mas business alebo profi, rozdiel je vo velkosti obrazovky (aj v hw ale to je druhorade). ak mas obrazovku na cely vyrez v palubke mas profi, len len taky mensi ze tam vidno okraje - business. ak mas business, zbehni do kosic, daco mam :)

no tak ja mam profi obratovku mam na celom vyreze ,, to asi nemas co ?? a niekto iny??

Užívateľov profilový obrázok
jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 29. Mája 2011, 21:55

pokial viem tak bud spawner alebo pistik by mohli mat :)
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný