... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

obchodna sekcia

dj_jany
Autor témy
Auto: bmw e46 330xd
Kraj: Nitriansky

E46/330xd - Rozvody

Pondelok, 9. Mája 2011, 22:22

zdravym vas pani. chcem sa spytat. robili ste niekdo rozvody na dieselovom 3litry? stiahlo my to klapky na sanii a po opraveni ventilov , piestovu som auto zlozil spat a trosku klepe. podla mna je to trochu ostry zvuk. preto by som potreboval zistit ako ich spravne natavit nakolko su vacky na kuzel a nie na koliki. dik za rady.
Naposledy upravil/-a MT-SPEEDY v Utorok, 10. Mája 2011, 13:06, upravené celkom 1 krát.
Dôvod: nazov podla pravidiel v tejto sekcii
BMW E 46 330XD Touring
BMW E 39 528i Touring
BMW E 46 328i
BMW E 30 324d

Užívateľov profilový obrázok
Schneider
Auto: BMW 320D,Touring,04
Kraj: Žilinský

Re: E46/330xd - Rozvody

Utorok, 10. Mája 2011, 22:27

dj_jany napísal:
zdravym vas pani. chcem sa spytat. robili ste niekdo rozvody na dieselovom 3litry? stiahlo my to klapky na sanii a po opraveni ventilov , piestovu som auto zlozil spat a trosku klepe. podla mna je to trochu ostry zvuk. preto by som potreboval zistit ako ich spravne natavit nakolko su vacky na kuzel a nie na koliki. dik za rady.

Ja tomu vôbec nerozumiem....
Pýtaš sa na rozvody??? v 3,0 by mala byť reťaz
alebo sa pýtaš na vôľu ventilov? Nieje táto automaticky - hydraulicky udržiavaná?
Klepanie skor by som sa pozrel či je motor dopre premazaný, použitý olej, alebo vstreky správne nastavené, prípadne čas vstreku... čo myslíte chlapi?

TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Streda, 11. Mája 2011, 11:23

dj_jany napísal:

dost možné že pri nasati klapiek ti aj ohlo ojnicu,možno ohlo klukovku,tieto veci sa velmi tažko riešia čo sa týka opravy motora po zničeni klapkou.....určite sa to nedalo opravit len vymenou piestu a opraveni hlavy,problém bude nižšie.....
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS
Kraj: Bratislavský

Streda, 11. Mája 2011, 11:39

keď má motor ostrý zvuk tak to môže byť zle nastavenými rozvodmi, sú na to prípravky s ktorými sa to dá presne nastaviť ale neverím že sa ti to oplatí kupovať, cca 300-400€ za sadu prípravkov na jeden motor, takže si to daj nastaviť v nejakom servise
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných