... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
peto103 napísal:Zdravim hoši.
Kupil som E90ku v piatok a keď sme skušali veci v aute, chcel som vyskušať, či iDrive (professional) prehrá DVD.(teda ja som vravel že nie, ale brat bol zvedavý). Vložil som tam dvd s filmom a nechce to ísť von. Neviem, či je tá mechanika len na dvd s mapami, alebo ako to je. Vie niekto poradiť? Dakujem
peto103 napísal:Zdravim hoši.
Kupil som E90ku v piatok a keď sme skušali veci v aute, chcel som vyskušať, či iDrive (professional) prehrá DVD.(teda ja som vravel že nie, ale brat bol zvedavý). Vložil som tam dvd s filmom a nechce to ísť von. Neviem, či je tá mechanika len na dvd s mapami, alebo ako to je. Vie niekto poradiť? Dakujem
patoe46 napísal:no to bude len na DVD mapy.....ale tie DVD mapy su dobra kokotina tak isto ako u mercedsu DVD stoji 200euro a kazdy rok vychadza nove a stoji to za prd....to si radsej kup MIO alebo GARMIN za 150euro a mas pokoj.....a to dvd neviem ako vyjde teraz von malo by sa to dat nejako rucne dat von....nieje tam nejaky mali otvor kde sa da pichnut ihla???
JozefSvob napísal:
Pocul si uz o napalovani ?, prehra ti to aj hudobne DVD...a aj film ale to jedine ak ma vo vybave TV funkciu