... všetko o BMW ...

Podla mna skus pozriet separator oleja a hadice co k nemu idu ci nebudu zasrate a zastarnute. Dalsia vec co sa týka zvuku, treba dať dole remene a pozriet napinacie kladky, pripadne vodnu pumpu, ak su vydrete kladky zvykne to velmi podobne hucat. Co sa tyka oleja po 2000km je normalne ze je tmavsi ako olej ktory tam nalejes a pojazdis 500km. Zalezi aj na tom aky olej tam lejes, tieto motory ked sa vytacaju zvyknu mat vyssiu teplotu a nie kazdy olej zvlada taky napor. Ja do svojho lejem 10w40 predtym tam bola voda 5w30. Skus sa este pozriet aky mas tlak v motore, respektive ci olejove vicko za chodu motora ide otvorit tazko alebo lahko.
 Podla mna skus pozriet separator oleja a hadice co k nemu idu ci nebudu zasrate a zastarnute. Dalsia vec co sa týka zvuku, treba dať dole remene a pozriet napinacie kladky, pripadne vodnu pumpu, ak su vydrete kladky zvykne to velmi podobne hucat. Co sa tyka oleja po 2000km je normalne ze je tmavsi ako olej ktory tam nalejes a pojazdis 500km. Zalezi aj na tom aky olej tam lejes, tieto motory ked sa vytacaju zvyknu mat vyssiu teplotu a nie kazdy olej zvlada taky napor. Ja do svojho lejem 10w40 predtym tam bola voda 5w30. Skus sa este pozriet aky mas tlak v motore, respektive ci olejove vicko za chodu motora ide otvorit tazko alebo lahko. bol som  za chlapíkom z dvorianok ktorého si mi odporučil je to macher ozaj prechádzali sme všetky hodnoty čo motor vykazoval a povedal že ide jak ma davam mobil1  5w30. No remene šelestia možno máš pravdu do konca týždna za ním ešte skočím pomerať tlaky lebo kolega na 520i má taký istý zvuk klepavý a nevieme prísť nato čo to je
 bol som  za chlapíkom z dvorianok ktorého si mi odporučil je to macher ozaj prechádzali sme všetky hodnoty čo motor vykazoval a povedal že ide jak ma davam mobil1  5w30. No remene šelestia možno máš pravdu do konca týždna za ním ešte skočím pomerať tlaky lebo kolega na 520i má taký istý zvuk klepavý a nevieme prísť nato čo to je   dik za reakciu
 dik za reakciu

a ten zvuk ma neskutočne sere uvidíme aký bude tlak oleja ale na nejakom americkom fore som čítal rpesne toto aj zvuk bol skoro identický a bolo to čerpadlo oleja tak uvidíme
 a ten zvuk ma neskutočne sere uvidíme aký bude tlak oleja ale na nejakom americkom fore som čítal rpesne toto aj zvuk bol skoro identický a bolo to čerpadlo oleja tak uvidíme