... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
BMino
Autor témy
Auto: modre
Kraj: Žilinský

Autobusar - legalny pirat?

Nedeľa, 13. Februára 2011, 10:47

Chcel by som vediet, ci aj v inych krajoch su tak lebli a arogantni autobusari, u nas chodia ako svine, prednost v jazde na krizovatke im dost casto nic nehovori, a tiez pri vyjazde zo zastavky bez spetakov a niakeho ohladu na to co sa deje okolo, dnes som ked som ho obchadzal, bol som asi v polke autobusu on jebol smerovku a skoro ma stlacil do odstaveneno auta v protismere ](*,) Viem ze ho mam pustit, ked ide so zastavky ale oni si to asi vsetko vykladaju inak ](*,)
a kd im to chce clovek vytknut, zamknu sa a este na neho zavolaju policajtov... :( ](*,)
e91 330d
e90 320d - ex
Land Cruiser 90 3,0 td
2000 CA - ex
Pajero 2,8 td intercooler FL - ex
e46 330d touring M-paket II - ex
e36 320i limousine M-paket - ex
e36 M3 coupe SMG - ex
e30 320i coupe M-Technic - ex
---------------------------------

MT-SPEEDY
Auto: ex E36 318i Touring

Re: Autobusar - legalny pirat?

Nedeľa, 13. Februára 2011, 10:54

Mino, taketo skusenosti s autobusarmi su normalne. Mam jedneho znameho, co jazdi MHDcku a ten mi narovinu povedal, ze ked sa v robote nudia, tak robia ostatnym soferom zle, dvihaju si tak adrenalin. Ale urcite nie su takito vsetci. Ja napriklad nemam problem pustit ho zo zastavky, alebo z vedlajsej, ked vidim, ze ma problem, dokonca sa mi uz parkrat stalo, ze autobusar podakoval :wink:

Kraken
Auto: E36 E30 E30
Kraj: Prešovský

Nedeľa, 13. Februára 2011, 11:46

U nas tiez niektori jazdia jak hovada, cest vynimkam. V KE im nerobi problem na MHD obcas si to svihnut este na cervenu a tak.

Lil_Ego
Auto: Hrdzavý kýbeľ

Nedeľa, 13. Februára 2011, 13:06

Ja mam skusenost s autobusarmi z UK a ty jazdia jak svine to ty nasi autobusari su oprosti nim cajiicek ale je pravda ze by mohli jazdit trochu normalnejsie predsalen maju vacsie a tazsie vozidla jak mi ostatny ...
LSD hrkalka

turtlak69
Auto: e46 - 330Ci
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 13. Februára 2011, 13:20

ako by mi zakladatel temy z duse cital. vzdy len trpnem ci drbo autobusar vyrazi zo zastavky ked som mu v polke. ked sa da, idem v lavom pruhu vzdy, lebo niektori su fakt uplne vypatlany. nemam sa kam uhnut, rozbieha sa a potom hodi smerovku a mysli si ze ja stiham zabrzdit na par centimetroch...
hyundai lantra 1.8 GLS
e34 520i
e39 528i

e46 330Ci

pribehy-nasich-aut/topic-t37644.html

Peped
Auto: g31 530d
Kraj: Nitriansky

Nedeľa, 13. Februára 2011, 16:18

Im treba dat prednost pri vyjazde zo zastavky len v obci, tiež sa mi stalo že predomna vyskocil akože je v prave mimo obce, co som ani necakal že spravi. A dalsia vec može nas obmedzit v jazde ale ,nesmie ohrozit! Niektorým to očividne nič nehovorí :evil:
g31 530d
e61 550i LCI
e60 545i ex
e46 320d touring ex
e36 328i coupe ex
e36 325tds touring ex

maiki
Auto: 02" E46 320d

Nedeľa, 13. Februára 2011, 17:00

BA zalezi od krizovatky , v meste sa tlacia, lebo inak by ich nikto nepustil.. ja ked chodim do prace pustam, uz viac krat sa mi stalo, ze ma ten dotycny busar pustil , ked som dlho cakal, zablokoval krizovatku aby som mohol ist :mrgreen:
no zazil som aj to ze proste vysiel zo zastavky bez smerovky a rovno domna... ja mam pici ci je to autobusar, viem ze ma prednost ale aj prenho platia pravidla.. nie je moja povinnost cakat kym nastupia ludia a on odide... prednost sice ma, ale nie je to tak, ze ani on nesmie obmedzit alebo ohrozit?

videl som v BA pri riviere smer karlovka alebo kam sa to tam ide :D este ked tam nebol semafor typek stal a pustal elektricku, ten manik v elektricke zastavil, pritom tam mal vela miesta a zacal zvonit na toho co ho pustal... ze nech viac cuvne.. 100% tam bolo miesto, lebo nakoniec presiel.. no predtym, typek bez vlasov vystupil z mercedesu, vytiahol sofera elektricky cez to okienko, dal mu 2 take otcovske a siel prec... ja som stal pri banke, takze som to krasne videl :D
Your car. Your story. So don't let someone else write the book.
E46 320d 02"
ex E36 323i 96"
Obrázok

M3 lover
Auto: E30
Kraj: Zahraničie

Nedeľa, 13. Februára 2011, 18:14

jooj veru tazke srdce mam aj ja.... tiez podobny pripad kedy sa tiahne kolona, ja stojim vedla neho, on na zastavke a z nicoho nic si hodi smerovku a proste ide...co tam po tom ze ma skoro odtlaci do druheho pruhu...proste ide #-o

dalej ako student sa casto autobusom aj vozim...a co sa tyka ich discipliny.... :roll: netvrdim ze su nejaky totalny psychopati, ale chodit 80 po dedinach, fajcit, telefonovat za jazdy, lepit sa na kazde auto co zbadaju, predbehovat dva kamiony v obci atd.. tiez nieje bohvie ako bezpecne.... casto krat mi to aj vyhovuje lebo pridem do skoly skorej ale v globale sa mi toto spravanie moc nepaci....

raz darmo....podaktory stary mrzuti dedkovia maju az privelke ego nato, co robia :roll:
Prílohy
autobusar.PNG
autobusar.PNG (497.21 KiB) 1637 zobrazení
Agelias© by migo
///MARKETING

M1R3C
Auto: BMW E39 540i ///M
Kraj: Trnavský

Nedeľa, 13. Februára 2011, 19:45

JA milujem to ako niektory maju na salame,teda vacsina,obec 40Km/h mimo 60Km/h ledva.... postrielal by som ich ](*,) ](*,) Alebo to rozbehne na 80km/h , vyradi rychlost a ked je na tachaci 40Km/h tak to zsa rozbehne a tak lebo pani potrebuju do svojich Felicii 1.9d Lacno tankovat,drzi su jak ploštice,tlsty jak svine!! A ešte ta zrdbu za kazdu pičovinu . Aj ked pouzivam autobus dost casto v poslednej dobe tak ich nemam rad... Ale hold niekto to robyt musi a kazdy je rad ze sa odezie [-o<
Motto: Radšej žiť krátko a mať balhobyt, ako žiť dlho a splácať cudzí byt.
BMW e39 540i ///M
BMW e39 530da ///M -EX
BMW e38 740iL -EX
SUV (non BMW) -EX
Bmw e38 740ia -EX
Bmw e38 740iL - EX
Bmw e38 735iL-EX

rebuss
Auto: Efko
Kraj: Košický

Nedeľa, 13. Februára 2011, 19:51

Lil_Ego napísal:
Ja mam skusenost s autobusarmi z UK a ty jazdia jak svine to ty nasi autobusari su oprosti nim cajiicek ale je pravda ze by mohli jazdit trochu normalnejsie predsalen maju vacsie a tazsie vozidla jak mi ostatny ...

no v uk su blazni ... ked som prvykrat sedel v doubledeckeri na poschodi v prvej sedacke tak som skoro dostal infarkt :)

toto so zastavkou sa mi stalo tiez ze som bol v polke busu a on si len tak bez smerovky roooovno na mna. Ale som sa napi*oval v aute
F11 520d LCI
F20 116d
Ex F11 520d
EX Superb3V|E60|A8|ML|Superb1
V rodinnej garazi:
E71 30d

JozefSvob
Auto: E92

Nedeľa, 13. Februára 2011, 21:10

Kto pozna v BA Stefanikovu ul ako sa odbaca hore na horsky park (penta,ministerstvo atd atd) tak kazdy den tadial chodim domov,raz sa mi stalo ked som odbacal tak ma zablokoval autobus a nechcel ma pustit - vychadzal zo zastavky samozrejme ze bez blinkru alebo niecoho podobneho..zablokoval ma v protismere takze to muselo byt celkom zabavne to sledovat...az ked som vystupil z auta,tak autobusar radsej odisiel :lol:

MuadDeeb
Auto: EX: E46 320dT 2005

Pondelok, 14. Februára 2011, 08:36

Myslim ze vsade su rovnaki na celom Slovensku. Uz aj ja som zablokoval autobus a sofer sa zamykal. Ale co narobis, podla hesla silnejsi pes j*be, si 2x rozmyslis ze ci sa mu vopchas do cesty.
Netreba ich vsak hadzat do jedneho vreca, presne ako bolo povedane, niektori zli, niektori OK a niektori ti aj ustupia. To iste ja pod Tatrami pozorujem s taxikarmi.

Btw.: Na UK sa tesim, v marci som tam zas a tie busy su iny adrenalin.... :evil:
We ride together, we die together - Bad Boys For Life
Ford Escape 3,0 V6 XLT Limited

Peter92
Auto: BMW E92 -330 xd

Pondelok, 14. Februára 2011, 09:06

autobusari, aspon v BA, maju pocit, ze su panmi cesty (nieco ako dochodcovia-chodci) takze treba radsej dopredu predvidat. zo zastavky ich vzdy pustam, jednak ma to naucili v autoskole, jednak nepotrebujem aby ma oprel tou herkou....

inak, vtipna story co mi hovoril kamos v suvislosti s MHD, mal znameho, ktory robil busara SAD, a dosiel do BA do MHD lebo zevraj lepsi plat a tak, len nemali volny bus tak ho dali do trolejbusu....o dve hodiny ho vyrazili lebo predbiehal dalsi trolejbus :mrgreen:
"All BMWs are driven by people who are psychologically unfit to drive anything more powerful than an electric razor" "I would change that to Audi's now" Jeremy Clarkson

depressman
Auto: BMW E39 530i
Kraj: Košický

Pondelok, 14. Februára 2011, 09:08

Peter92 napísal:
autobusari, aspon v BA, maju pocit, ze su panmi cesty (nieco ako dochodcovia-chodci) takze treba radsej dopredu predvidat. zo zastavky ich vzdy pustam, jednak ma to naucili v autoskole, jednak nepotrebujem aby ma oprel tou herkou....

inak, vtipna story co mi hovoril kamos v suvislosti s MHD, mal znameho, ktory robil busara SAD, a dosiel do BA do MHD lebo zevraj lepsi plat a tak, len nemali volny bus tak ho dali do trolejbusu....o dve hodiny ho vyrazili lebo predbiehal dalsi trolejbus :mrgreen:

roflmao :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
BMW E39 530i, 5/2001 M-Packet

Ahmed
Auto: BMW

Pondelok, 14. Februára 2011, 12:35

Su vselijaky od normalnych, cez takych co setria naftu za kazdu cenu, az po takych co boli asi niekedy pro rallye jazdcami :twisted: taky jeden tak siel na horizonte ze vyletel zo sedacky a hlavou trafil strop :D odvtedy tu odperovanu sedacku nepouzival, zamkol ten pruziaci mechanizmus.
Ale bohuzial musim povedat ze mam este omnoho horsie skusenosti, po meste jazdim dost aj na bicykly, a uz dvakrat sa mi stalo ze mi autobusar nedal prednost a vrazil domna!
raz to bolo dost zle, vacsinou sa snazim predvidat a radsej sa im vyhnem... :roll: jak ja ich neznasam ](*,)
Speed means freedom of the soul.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 217 neregistrovaných