... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
 konecne sa im daco podarilo... keby ale nemal majitel auto to GPS zariadenie.. tak papa dalsia X6
 konecne sa im daco podarilo... keby ale nemal majitel auto to GPS zariadenie.. tak papa dalsia X6   

jararak napísal:pri tej rusicke neposedi dlho, bola tu o tom uz debata

???
 ???
jararak napísal:ide o to ze ta rusicka rusi, cize vysiela nejake impulzy (som len elektrotechnik amater, nemam presne pomenovanie), tieto pulzy sposobia velmi slusnu migrenu, cize clovek nieje schopny pri nej soferovat velmi

jararak napísal:no neviem, rusicky co som videl ja nepracuju takymto diskretnym sposobom (ze pracuju dajme tomu od 1700-1900mhz) ale je to nieco ako granat v malej miestnosti, od 20hz po 10ghz, proste odjebava komplet vsetko co moze, (jednoduchsie a lacnejsie riesenie)
 jedine žeby to malo aj reproduktor! Rozsah frekvencie ktorú človek počuje je cca 20 Hz až 20 kHz!! Hral som sa z dvomi rušičkami jedna bola iba na gsm cca 900MHz a druhá bola aj na ostatné frekvencie takže aj Hsdp + US frekvencie ++ A to už bola sranda lebo to malo napr. 4 antény (pre každé pásmo zvlášť) Takže aj keby si sa pri tom tvojom rozsahu troška sekol tak by tam bol problém v tom že jednu anténu na taký frekvenčný rozsah ešte nevynašli
  jedine žeby to malo aj reproduktor! Rozsah frekvencie ktorú človek počuje je cca 20 Hz až 20 kHz!! Hral som sa z dvomi rušičkami jedna bola iba na gsm cca 900MHz a druhá bola aj na ostatné frekvencie takže aj Hsdp + US frekvencie ++ A to už bola sranda lebo to malo napr. 4 antény (pre každé pásmo zvlášť) Takže aj keby si sa pri tom tvojom rozsahu troška sekol tak by tam bol problém v tom že jednu anténu na taký frekvenčný rozsah ešte nevynašli