... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Xader napísal:Ked odhlasujes auto (prepisujes na inu osobu), tak len TP a udaje osoby na ktoru sa bude auto pisat - Meno/Priezvisko, bydlisko, datum narodenia a tvoje udaje to iste ... nic ostatne ich nezaujima.
Xader napísal:Takze ano , treba aj to poistenie predlozit ... no ja som to nikdy nerobil ... to je fuk ... tak tuto to mas ...
Z okresu do okresu
Ak sa presťahujete do iného okresu, alebo kúpite auto, ktoré je prihlásené v inom okrese, potrebné je ho najskôr odhlásiť. Okrem vyplnenej žiadosti aj s údajmi nového držiteľa musíte predložiť technický preukaz, osvedčenie o evidencii vozidla, príslušný doklad totožnosti, doklad o zaplatení povinného poistenia. V prípade, že o zmenu žiada držiteľ auta, ktorý nie je vlastníkom, potrebný je jeho overený súhlas, alebo rozhod¬nutie príslušného orgánu firmy. Pri odhlasovaní sa neplatí žiadny správny poplatok. Pri prihlasovaní auta v novom okrese je potrebné vyplniť príslušnú žiadosť. K tomu musíte okrem dokladu totožnosti priložiť technický preukaz, v ktorom musí byť vyznačené odhlásenie auta, osvedčenie o evidencii so zápisom odhlásenia, potvrdenie o predbežnom povinnom pois¬tení a kolok v hodnote 1300 Sk, ak ide aj o zmenu držiteľa. Ak ide o prihlásenie z dôvodu presťahovania, je hodnota kolku 1150 Sk.
Xader napísal:Je to vsetko dobra chujovina.
Ked som kupoval auto v roku 1980 a je to Skoda 120L a teraz ju idem predat kamaratovi za 10 tisic , tak kde najdem zmluvu o nadobudnuti ? ci to chcu uz novu zmluvu s novym majitelom ? nikdy som to neriesil takto a snad ani nebudem - klop klopale je to postavene na hlavu.