... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
Rony napísal:Tie dve chyby spolu suvisia 4AB2 a 43F1 a je to ten elektricky prihrev motora, ktory zopina pri urcitych podmienkach je to tu niekde napisane teplota/kurenie/... . Odisla pravdepodobne ta spirala co je vo vnutri a vijde to na dost €, takze ja to neriesim mam tie iste chyby na diagnostike. Neje to vazna zavada da sa s tym plnohodnotne jazdit, az nato ze keby to bolo funkcne zohreje sa ti motor mozno o par minut skor.
Radsej by som sa sustredil na tu tretiu chybu 4B90 = Kontrola tlaku paliva to by som sa snazil vyriesit, ale s tym ti uz nepomozem lebo neviem co by to mohlo byt.
Swandes 320D napísal:A sme doma.....a to naozajpo mesiaci s problemom startovania konecne problem odstraneny.
Na skusku vymenene diely: pal.filter,reg.tlaku paliva,snimac tlaku paliva,riadiaca jednotka zhavenia,zhavice,new.baterka = bez uspechu
Nakoniec auto dostalo repas 2x vstrekov a teraz jedna basen![]()
Tymto sa chcem podakovat to - TT SIMIK-ovi a partakovi MISOVI![]()
Bez nich by som mal na ocnych bulvach zily jak paste z nervov!
DAKUJEM
TT-SIMIK napísal:
Neni zač,čo sa týka tak ešte jedno podakovanie aby to bolo komplet, dalšiemu partákovi Semtexovi......
Tu aspon vidíš, že chodíš mechnikovi ktorému platíš a platíš a platíš a vymení všetky snimače, napichne na diagnostiku, ale na vstreky nepríde, a ty platiš a platíš a platíš....potom prídeš k nám, večer ti voláme čo je vo veci, a keby boli vstreky skladom,tak na druhý den si auto berieš domov!Takže už si sa poučil kde treba chodiť.....)))))Niesi prvý ani posledny,ale si poučeny.....![]()