... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666

....vravim,uplne naprd system...ale stale lepsie ako vymontovavat cele svetlo
  ....vravim,uplne naprd system...ale stale lepsie ako vymontovavat cele svetlo   

ten som potreboval na odkrytovanie plastu pri kolese.tam je totiz priblbla plastova sroba a uz pani v autorizovanom servise ju trosku nacali.Nesla potocit ani za svet.Po odkrytovani sa dostanes jednoducho k dialkovemu svetlu....to uz sa otvara normalne,bez zveraka
  ten som potreboval na odkrytovanie plastu pri kolese.tam je totiz priblbla plastova sroba a uz pani v autorizovanom servise ju trosku nacali.Nesla potocit ani za svet.Po odkrytovani sa dostanes jednoducho k dialkovemu svetlu....to uz sa otvara normalne,bez zveraka  
 Nedocital som sa ale presne ako to urobit, mate s tym niekto skusenost? je treba davat dole koleso a zhodit podblatnik? alebo staci nejakym zazracnym sposobom odklopit dve horne zapadky (ak ano, tak akym sposobom) a spodne sa odklopia nejak same? Za kazdu radu som vdacny, lebo mam chut to auto podpalit a hodit do dunaja
 Nedocital som sa ale presne ako to urobit, mate s tym niekto skusenost? je treba davat dole koleso a zhodit podblatnik? alebo staci nejakym zazracnym sposobom odklopit dve horne zapadky (ak ano, tak akym sposobom) a spodne sa odklopia nejak same? Za kazdu radu som vdacny, lebo mam chut to auto podpalit a hodit do dunaja   diky
  diky 

najhorsia robota na aute co som robil
  najhorsia robota na aute co som robil   nakoniec sa podarilo, ale aj tak jedna H7 bola zle nasadena a svetilo to ako hmlovka,potom zase dole kryt a hýbat s tym, keby som vedel, seriem na to, necham tak klasicke zlté ziarovky a usetrim si kopu nervov..
  nakoniec sa podarilo, ale aj tak jedna H7 bola zle nasadena a svetilo to ako hmlovka,potom zase dole kryt a hýbat s tym, keby som vedel, seriem na to, necham tak klasicke zlté ziarovky a usetrim si kopu nervov.. ale tie  svietenie do dialky co som skusal bez H7 bolo slabsie...... tiez som chcel diody..
  ale tie  svietenie do dialky co som skusal bez H7 bolo slabsie...... tiez som chcel diody..