... všetko o BMW ...

Moderátori: BlackMW, k33p, vilo

bmwtt.sk

kamil001
Autor témy

sraz v ČR

Utorok, 8. Januára 2008, 01:08

hoj tet sem vyděl video ( BMWklub.sk.2.zraz.XviD ) jako zdalo se mi to moc mrtě dobře zorganizovaný a asi tam byla i vellká prča. nechtěly byste udělat nějakej ten srazík s programem někdy k podzimu v České R.?
si myslim že by ste si udělaly pěknej vejlet a u nás je taky prča určo by přijely i naši 8)

Užívateľov profilový obrázok
MT-SPEEDY
Auto: ex E36 318i Touring
Kraj: Žilinský

Utorok, 8. Januára 2008, 08:28

Len ono vies, jednoduchsie je zorganizovat nieco na domacej pode, ako ist niekam do cudzieho prostredia. Ked si mam predstavit, ze by som mal osobne nieco vybavovat cca 200km od mojho bydliska, na jedenkrat sa mi to nepodari vybavit vsetko a vozit sa tam na Xkrat, tak to nie je ono. Ako som napisal, jednoduchsie je vybavit nieco doma, kde poznas aj ludi a tak...

BMino
Auto: modre

Utorok, 8. Januára 2008, 16:26

kamil001 vybav to a prideme :wink: pre konzultacie mozes vyuzit napr Diabla, urcite rad poradi :wink:
alebo v CR napis M3maniac-ovi alebo Speedy-mu ci sa nebude konat alebo organizovat nejaky zraz blizsie k SK hraniciam

iked v CR je pekne a co si pamatam tak zrazy tam maju vyssiu uroven ako u nas(tuningove) a aj cesty su tam zuzo na vyblnutie :D :P

kamil001
Autor témy

Utorok, 8. Januára 2008, 17:18

BMino napísal:
kamil001 vybav to a prideme :wink: pre konzultacie mozes vyuzit napr Diabla, urcite rad poradi :wink:
alebo v CR napis M3maniac-ovi alebo Speedy-mu ci sa nebude konat alebo organizovat nejaky zraz blizsie k SK hraniciam

iked v CR je pekne a co si pamatam tak zrazy tam maju vyssiu uroven ako u nas(tuningove) a aj cesty su tam zuzo na vyblnutie :D :P

ok až budu mít čas tak se nějak dohodnem ale jak říkám až k podzimu dříve boužel nemám čas a navíc baworáka budu teprve kupovat :wink:

slamec

Re: sraz v ČR

Utorok, 8. Januára 2008, 20:31

kamil001 napísal:
Nechtěly byste udělat nějakej ten srazík s programem někdy k podzimu v České R.?
si myslim že by ste si udělaly pěknej vejlet a u nás je taky prča určo by přijely i naši 8)
Dá sa všetko, len treba chcieť.

Nieje to zlý nápad, len by bol problém s predorganizovaním. Ako písla Speedy, bol by zázrak vybaviť to všetko na prvý raz. Ak by si (ste) vedeli pomôcť bolo by to omnoho ľahšie.

Prejednám to so zaiteresovaními a dáme vedieť.

Treba sledovať túto tému.

Ja osobne som za. =D>

Diablo

Utorok, 8. Januára 2008, 21:19

zorganizovať stretko s max počtom 20aut neni problém, všetko sa dá riešiť na mieste pokial sú rozumný ludia. Ale robiť niečo pre väčší počet chce už prípravy. Ono to tak možno na vonok nevyzeralo, ale okolo 2.zrazu bolo vela behačiek, ktoré sa riešili trebárs niekolko mesiacov do predu. A niektoré prúsery o ktorých ani nikto nevedel sa žehlili ešte dlho po :D :D

Je jednoduchšie keď sa ty prídeš pozreť ku nám na zraz, ako my budeme organizovať niečo u vás. Práveže ak budem mať čas, tak sa rád pojdem pozrieť na niaky český zraz.

A pokial by si chcel niaky zraz organizovať (trebárs aj menší) rád ti poradím pokial to bude v mojich silách.
ola ola emtroáááá

Oldman
Auto: E46 325 TI, E46 320i

Streda, 9. Januára 2008, 07:38

Je nezmysel sa vobec baviť o organizovaní zrazu v Čr,prečo,z akého dovodu? Bol som na zrazoch v Čr a možem zodpovedne povedať že na žiadnom nebola organizácia na takej úrovni ako na Liptove,a to nehovorím o skvelej atmosfére.Pre večší počet učastnikov zo Slovenska je vhodný Břeclavský zraz,len je málo miesta na parkovanie na letisku.Inak,páči sa mi že vedia zabezpečiť prejazd spanilky cez mesto.A potom sú fajn akcie ktoré organizuje Georgos AC,zvaný Řízek,ja len toĺko.
compakt E46 325 TI Individual ,e46 320 touring

BMino
Auto: modre

Streda, 9. Januára 2008, 16:39

Diablo napísal:
zorganizovať stretko s max počtom 20aut neni problém, všetko sa dá riešiť na mieste pokial sú rozumný ludia. Ale robiť niečo pre väčší počet chce už prípravy. Ono to tak možno na vonok nevyzeralo, ale okolo 2.zrazu bolo vela behačiek, ktoré sa riešili trebárs niekolko mesiacov do predu. A niektoré prúsery o ktorých ani nikto nevedel sa žehlili ešte dlho po :D :D

Je jednoduchšie keď sa ty prídeš pozreť ku nám na zraz, ako my budeme organizovať niečo u vás. Práveže ak budem mať čas, tak sa rád pojdem pozrieť na niaky český zraz.

A pokial by si chcel niaky zraz organizovať (trebárs aj menší) rád ti poradím pokial to bude v mojich silách.

da sa zorganizovat aj vacsi, ako sme mavali v rosine, ale uz pri pocte cez 60 aut zacina byt problem, ak sa to toci len kolo jednej drahy, zvladnut sa to da, ale je uz vysoke riziko urazu :cry:

GeorgosAc

Streda, 9. Januára 2008, 18:38

no kluci ja cekam , kdy pozvete ČR k vam....... zadny velky mejdlo.. komorni akce tak do 100lidi :P
ObrázokObrázok

kamil001
Autor témy

Streda, 9. Januára 2008, 19:05

GeorgosAc napísal:
no kluci ja cekam , kdy pozvete ČR k vam....... zadny velky mejdlo.. komorni akce tak do 100lidi :P

do 100 lidí jo? :lol: hm to by bylo fakt male mejdlo :D ale aspon by byla sranda

MT-SPEEDY

Štvrtok, 10. Januára 2008, 08:29

GeorgosAc napísal:

Neboj Rizku, pracujeme na tom :wink:

Diablo

Piatok, 11. Januára 2008, 20:50

GeorgosAc napísal:

Řízku Řízku, bavili sme sa o tom že prídete v septembri do Tatier, dokonca som mal pre Vás prichystaný aj Bonus , a vy ničt. :D :D
Vymyslíme niečo :D
ola ola emtroáááá

GeorgosAc

Sobota, 12. Januára 2008, 20:39

Diablo napísal:
Řízku Řízku, bavili sme sa o tom že prídete v septembri do Tatier, dokonca som mal pre Vás prichystaný aj Bonus , a vy ničt. :D :D
Vymyslíme niečo :D

ono je to nekdy slozity , ale ja k vam nechodim kazdy den a pred svatky jsem ja osobne toho mel opravdu moc... je to cim dal slozitejsi ,ale snad tento rok stihneme s klukama od nas dojet .¨¨
ObrázokObrázok

MT-SPEEDY

Sobota, 12. Januára 2008, 22:44

GeorgosAc napísal:
ono je to nekdy slozity , ale ja k vam nechodim kazdy den a pred svatky jsem ja osobne toho mel opravdu moc... je to cim dal slozitejsi ,ale snad tento rok stihneme s klukama od nas dojet .¨¨

Ak neprides, tak si ma nezelaj :twisted:

GeorgosAc

Sobota, 12. Januára 2008, 23:25

MT-SPEEDY napísal:
Ak neprides, tak si ma nezelaj :twisted:

musime se vsichni domluvit..... ja jsem pro a u vas je to super ,i slovaci jsou super... ale je potreba vse vedet dopredu :wink:
ObrázokObrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 9 neregistrovaných