... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
 a zmenim cdcka . Neviem vobec co s tym a ci sa vobec nieco s tym da spravit uz som to aj da sa povedat ze "cistil" avsak nemal som to cele rozobrate a stale nic . Toto je prva moznost inak budem musiet kupit nove radio s cd. Dakujem za info ak ste mali niekto pod.problem
  a zmenim cdcka . Neviem vobec co s tym a ci sa vobec nieco s tym da spravit uz som to aj da sa povedat ze "cistil" avsak nemal som to cele rozobrate a stale nic . Toto je prva moznost inak budem musiet kupit nove radio s cd. Dakujem za info ak ste mali niekto pod.problem a prehravac ma predcitane data z disku a hudba by mala bez seknutia pokracovat ale ako sa to asi vybeha tak mozno uz nestiha optika alebo je vymlatena od tych nerovnosti a nestiha nadviazat (napr aj ked nalepis tu nalepku s potlacou nakrivo na CD tak ti rozbije mechaniku lebo bude tancovat vnutri) neviem ci sa nahodou dnes nerobia datovo objemnejsie subory s hudbou ze by nestihlo predcitat dostatok dat
  a prehravac ma predcitane data z disku a hudba by mala bez seknutia pokracovat ale ako sa to asi vybeha tak mozno uz nestiha optika alebo je vymlatena od tych nerovnosti a nestiha nadviazat (napr aj ked nalepis tu nalepku s potlacou nakrivo na CD tak ti rozbije mechaniku lebo bude tancovat vnutri) neviem ci sa nahodou dnes nerobia datovo objemnejsie subory s hudbou ze by nestihlo predcitat dostatok dat