... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
TTX
Autor témy
Auto: E46 320d
Kraj: Trnavský

CD menic seka

Streda, 13. Októbra 2010, 17:11

caute hladal som a nenasiel som ziadnu temu k tomuto problemu :) v aute mam cd menic a ked idem po nerovnostiach alebo idem do zakruty tak to zacne sekat . Pomoze tomu len to ak ho vytiahnem :lol: a zmenim cdcka . Neviem vobec co s tym a ci sa vobec nieco s tym da spravit uz som to aj da sa povedat ze "cistil" avsak nemal som to cele rozobrate a stale nic . Toto je prva moznost inak budem musiet kupit nove radio s cd. Dakujem za info ak ste mali niekto pod.problem

airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Re: CD menic seka

Streda, 13. Októbra 2010, 21:22

Mal som jeden menic, ten nesekol nikdy v zivote, no po troch rokoch skapal na znamu chorobu "NO DISC". Dal som tam iny, ten fungoval dokym som nepredal auto, ale po prejazde nerovnostami sekal. JEdnoducho potrebujes iny menic....

bona1
Auto: 330d Touring 135 kw
Kraj: Nitriansky

Nedeľa, 24. Októbra 2010, 19:35

No mne sa stava pri niektorych diskoch.jednoducho cez tie iste trasy niektore disky uplne sekaju,a druhe vobec.uz si nepametam rychlost napalenie,ale snazil som tam dat max 10x rychlost,viacej sa mi nechcelo vyckavat.mozno je to tym,alebo nekvalitnym discom z tesca,mozno.

airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Piatok, 29. Októbra 2010, 10:35

neni to tym, jednoducho to je menicom. Mne menic vobec nesekal a tie iste cd s magazinom som vopchal do druheho a sekalo to...

Lopo
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 29. Októbra 2010, 11:06

no v pripade tesco CD by som to tu kvalitu az tak hned nezamietal... to su vazne sunty. Ved napal nejake s poriadnou znackou a pomaly a uvidis co to urobi, ale ak to skace aj na lepsich, aj ked menej, tak urcite vymenit
ex e36 '92 320i
ex e38 '00 740d
F02 750Li Xdrive

profor
Auto: E46 nemám
Kraj: Bratislavský

Piatok, 29. Októbra 2010, 15:21

ja som teraz riešil jeden DVD homecinema od LG, starina, ale nečítalo DVD. tak som vybral "pickup" s optikou a našiel som ho na internete, objednal nový a šlape jak hodiny. takže tým chcel povedať že sa v podstate dá zistiť výrobca a objednať to niekde.

BambusSK
Auto: BMW 530i E39
Kraj: Žilinský

Piatok, 29. Októbra 2010, 15:59

ked prejdes nerovnostou tak kazdy disk v mechanike skacka jedno aka znacka :wink: a prehravac ma predcitane data z disku a hudba by mala bez seknutia pokracovat ale ako sa to asi vybeha tak mozno uz nestiha optika alebo je vymlatena od tych nerovnosti a nestiha nadviazat (napr aj ked nalepis tu nalepku s potlacou nakrivo na CD tak ti rozbije mechaniku lebo bude tancovat vnutri) neviem ci sa nahodou dnes nerobia datovo objemnejsie subory s hudbou ze by nestihlo predcitat dostatok dat

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 30 neregistrovaných