Streda, 22. Septembra 2010, 23:37
O auto som mal zaujem, ked ho este predaval cez autobazareu majitel z KK. Najprv za 20 t.eu, potom 15, 13, 15, 10, a takto kadejako to kolisalo. Asi 3x zmenil meno a telefonne cislo. Volal som s nim, mal sa prist ukazat,potom nemohol, ja som chcel ist a zase nemohol, on chcel prist a uz som ja nemohol az nakoniec skoncilo v AAA PP. Tak som tam siel a aj som sa vozil.
Je to marec 99, ma kontrolu originality, stk 2012. Kasna je uz lakovana, vytiahnute lemy - zl prasknuty po tmeleni. Na lp dverach z vnutra vo falcoch pod orig.tmelom vystupuje mierna korozia. Na rame skla pp dveri odtrhnuta cast obvodoveho tesnenia a odlupuje sa orig.cierny ozdobny polep, alebo nastrek. Pneu suce na dojazd. Pod autom som nebol, videl som len, ked som sa zohol netesnost diferaku. Pod pred. kapotou vyzera byt vsetko ok, okrem servoriadenia, nadrzka bola skor prazdna, myslim, ze bolo vidiet mokru hadicu ale servo nehucalo. Ostatne hladiny kvapalin ok. Motor nastartoval v pohode, vanosy bolo pocut, ale nebolo to take hrozne, ako vo videu,ale je jasna bliziaca sa investicia cca 4 t. euro. Jazda super, ide ako gula. Radenie ok. Dymivost neviem, mohla by byt ok. Podvozok pevny, bez vole, bez hlukov, brzdy ok, netaha do stran. Zvuk vyfukov perfektny, a aj vzhlad podla mna. Myslim, ze je to Remus. Nalepky na kasni hrozne, likvidacia nutna! Interier zachovaly, akurat odpadaval telefon, ten by som odstrihol. Kilometre by mohli byt realne, mal potvrdenu servisku asi do 115 000 km, ale preco ten celolak? Neviem. Maju aj udajne vystupy z diagnostiky z BMW PP, ktore vraj hovoria o top stave, ale nevidel som ich a nechceli mi uverit, ze vanosy uz pocut a ze pojdu do p.... ale kto vie, mozno hrali divadlo, ale asi ani nevedeli, co to je.
Asi tolko z mojich postrehov. Urob si sam obraz. Urcite vsak treba mat slusnu financnu rezervu a idealne, ak bude buduci majitel technicky zdatny, usetri tak hodne penazi. Myslim, ze AAA ho kupilo tak za 8.000 e.