... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
kačo napísal:ahoj, pisal si, ze dlhodobo si v rakusku a tam si myslim, ze sa vandalizmus az v takej miere ako u nas bat nemusis ....
Pimp napísal:no, auticko pojde na slovenske spzki, takze predat ho potom mozem uz len na SVK. otazka je, ci sa ho potom bude vobec dat zbavit, ked sa mi zapaci zas nieco ine...
o pipky mi nejde, moju som uz nasiel![]()
cez vikendy sa pohibujem po BA, takze trochu sa obavam koli streche![]()
to je taka vec, ze ani najlepsi alarm bi mi nepomohol...
warum nicht Oeterreichische Kennzeichen? warum nur in der Slowakei??? wir sind doch in der EU, und es ist kein Problem das Fahrzeug in Oesterreich zu verkaufen...
Pimp napísal:lebo mi nevihovuje cena poistki v rakusku a lebo nerad platim za richlu jazdu, je tu mrte vela radarou! ked mas rakuske spz, tak ti kazdi tizden pride pokuta postou, na slovenskich ani jedna![]()
take male porovnanie - poistkna na 330ci cabrio:
allianz slovensko: ca. 18.500 SKK rocne
allianz rakusko: ca. 90.000 SKK rocne
pokuti rocne: ca. 50.000 SKK
takze usporim ca. 120.000 rocne, mislim ze sa to oplati
Pimp napísal:fiha, to mas nejake specialne kondicie ked platis len 6300?
ten valentine je nejaki antiradar? kde sa to da zohnat? ake su stim skusenosti, funguje to tak jak ma? zisla bi sa mi taka hracka
Pimp napísal:fiha, to mas nejake specialne kondicie ked platis len 6300?
ten valentine je nejaki antiradar? kde sa to da zohnat? ake su stim skusenosti, funguje to tak jak ma? zisla bi sa mi taka hracka
Peppo napísal:Pimp napísal:fiha, to mas nejake specialne kondicie ked platis len 6300?
ja mam odtialto http://www.antiradary.net/
udajne tie kupovane mimo EU niesu stavane na nase podmienky. Mal som par takych spod ruky a nastavene boli spravne . ci uz BEL alebo V1 ale nevedel som sa spolahnut...
teraz mam V1 kupovany z ciech a pohodicka...
tu poisku si trosku prehnal.. musis mat fakt velku paku aby si mal 6300.
Ja mam OTP garancia 7500,- tiez 3 liter.
Je ti uplne jedno aku mas zakonnu lebo tebe je tak akurat na <>
v Koop mi vysla dobra havarijna... zaklad 82.. po zlavach 25 tis... 5% spoluucast... aj proti kradezi.. ze dovi...