... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
k33p napísal:kupiť v obchode
k33p napísal:cakal som ze ako sa prejavis charakter:)
M3 lover napísal:moznosti je strasne vela.... kupovat neplanujes takze doporucujem rozne warez fora zamerane presne na tento ucel (reklamu robit nebudem, ked tak napis mi SS), na torenty by som sa nespoliehal, nemam s tym dobru skusenost ale ani ta nebudme odhovarat, dalej sa da cez rozne free stranky ale tam natahas akurat dobre virusov atd., potom uz len asi samotny google ale to je taka z nudze cnost...
pokial mas konto na RS.com (cez ktore ide drviva vacsina linkov) alebo na megaupload.com tak potom skus cez tie warez fora..... ja tak stahujem vsetko od filmov cez hry, hudbu az po rozne programy..... za konto na tychto serveroch si sice zaplatis ale odmenou ti bude napr neobmedzene mnozstvo stahovania, vysoka rychlost, stabilita, doba uchovania nahranych suborov atd atd...existuju aj ine free servery na upload a download dat, ale neponukaju vela moznosti...... myslim ze tie € co investujes do konta sa ti rychlo vratia, ked si vezmes do uvahy ze by si mal za kazdy kupeny film, alebo album platit
caliopcar napísal:
Môžem sa ťa opýtať prečo nemáš dobré skúsenosti s torrentami? Sorry za OT.
M3 lover napísal:
isty cas som stahoval pomocou torrentov a do pol roka som mal tak zahnuseny PC virusmi, ze som musel zo dna na den reinstall lebo by som sa ani nepohol.....neviem teda ci to bolo presne s toho, ale nic ine nepripadalo do uvahy
http://uloz.to/hledej/?q=tanecni+liga
TT-SIMIK napísal:
Neviem kto je charakter, ja som dal na začiatku slušne napisanu temu a ty si napísal čo si napísal!!!Kto je tu potom charakter??? Keď budem chciet kupiť v obchode tak nebudem písať chalanom na forum, to dá logiku,ale ty asi nakupuješ v obchode......![]()
![]()
OT neprosím!!!!Ďakujem!!! Zatial díky chalani!!!!!Ja aj ked zadám do googla hudba 2010 nič moc, preto som pýtal overené možnosti....díky ešte raz...