... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
pexon napísal:kludne sa s tym pohraj aj sam, ak nemas obe ruky lave, tak sa to da zvladnut, ja som si opravoval mechanizmy na zadnych dverach a ide to
dvere rozoberies jednoducho, dve skrutky su zo spodu mandla dveri pod krytkami, dve skrutky su schovane pod ozdobnou listou na dverach v hornej casti a jedna skrutka je skryta pod zaslepkou/ovladanim spetakov co mas na madle dveri zvrchu, tam kde ma vodic ovladanie spetakov tak u spolujazdca je iba zaslepka, toto opatrnes vypacis a tam je skryta posledna skrutka
odskrutkujes, potom treba dat dole tapacir, drzi na tych cvokoch, takze opatrne dookola poodtahovat, potom uz len odpojit kable, zvacsej casti je to blbovzdorne, ale radsej si ich oznac pre istotu
pod tapacirom je taka neviem ako to nazvat..."pena" ktora je prikepena takou "zuvackou"sorry neviem ako presne sa to vola
no toto opatrne odlepuj, dole to nedas ak mas airbag vo dverach, ja som ho neodpajal a nevyberal von, dalo sa to aj bez toho...
a dalej uz uvidis, popozeraj a problem urcite uvidis
ked zistis co je zle, tak su si najdi co potrebujes
http://motors-parts.shop.ebay.co.uk/i.h ... m270.l1313
treba si na to vyclenit cas a klud a najlepsie nerobit to sam, ked si moc netrufas..alebo potom najst niekoho co ti to spravi
P.S.: plastove kraviny som objednaval z ebayu z turecka a bolo to doma do 7 pracovnych dni