... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
markus 1 napísal:Ved práve to že na zdviháku nieje nič vidieť ja asi tipujem na horné otočné ložisko tlmiča... Dá sa vymeniť bez sťahovania struny a rozoberania komplet tlmiča?
Havo211 napísal:Ahojte Baworaci,
chcem sa opytat, ci niekto z vas nemal podobny problem ako ja. Asi pred dvoma tyzdnami som "kompletne" vymenil prednu napravu (ramena, tycky riadenia, tycky stabilizatora, ulozenie stabilizatora, tlmice, horne ulozenia tlmicov - vsetko MEYLE HD). Vsetko bolo po vymene OK, bol som nadmieru spokojny. No v piatok minuly tyzden som postrehol jednu malicku chybicku, ktora ma ale neskutocne vytaca. Ked stojim na mieste a vytocim plny reid doprava alebo dolava alebo ked s natocenym volantom prechadzam v malej rychlosti nerovnost (obrubnik a pod.) nieco mi na lavej strane zavrzga. Nerobi to ale pravidelne. Niekedy to urobi raz za den a niekedy to neurobi vobec. Bol som s tym v servise na dvihaku mi chlapci podotahovali vsetky matice na celej naprave a robi to stale. Vcera som nastriekal do horneho ulozenia tlmica olej ci to nahodou nepomoze ale dnes rano to urobilo zas. Ten zvuk nie je celkom akoze kov na kov ale ako keby nejaky pruzny diel bol uvolneny alebo zle dosadal na svoje miesto. Nevie mi niekto z vas poradit, co by to mohlo byt. Uz som z toho nestastny. Dakujem
havranxx napísal:a ja by som povedal že je to horné uloženie tlmiča...![]()
robilo mi to ale nie na BMW...