... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

obchodna sekcia

kupik
Autor témy
Auto: bmw 530D
Kraj: Zahraničie

zahada startu bmw E39

Štvrtok, 20. Mája 2010, 21:02

Ahoj kluci,mam problém s BMW 530D rok 1999 a mam ho v automatu,sem tam se mi stane že nemužu nastartovat auto ,starter jen cvakne a nic, tak to propojim šroubovakem a chytne a pak to 100 krát funguje,měnil jsem i starter ale porad stejne,nemate nekdo nejaky napad nebo aspon radu nebo el.schema zapojeni.Nevim proč je na civku starteru kromě hlavniho plusu a dratu od spinacky jeste dalsi drat nevite na co je. Predem dik

Užívateľov profilový obrázok
airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Re: zahada startu bmw E39

Štvrtok, 20. Mája 2010, 23:23

kupik napísal:
Ahoj kluci,mam problém s BMW 530D rok 1999 a mam ho v automatu,sem tam se mi stane že nemužu nastartovat auto ,starter jen cvakne a nic, tak to propojim šroubovakem a chytne a pak to 100 krát funguje,měnil jsem i starter ale porad stejne,nemate nekdo nejaky napad nebo aspon radu nebo el.schema zapojeni.Nevim proč je na civku starteru kromě hlavniho plusu a dratu od spinacky jeste dalsi drat nevite na co je. Predem dik

Skontroluj aj kabel ukostrenia motora.

kupik
Autor témy
Auto: bmw 530D
Kraj: Zahraničie

Re: zahada startu bmw E39

Sobota, 22. Mája 2010, 21:51

to vsechno jsem uz udelal, ale bez vysledku ,ale nastesti jsem ted nasel autoelektrikare ktery ma zajem to resit za rozumne penize tak pak dam vedet co to bylo.dik

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní