takze netrvalo to dlho, co som predal moje prve bemewe e36 325TDS a uz na mna dolahol abstak BMW (xader a spol, nechapem, ako ste dokazali vydrzat take obdobia bez BMW

) ....
kym este bolo auto, tak som hladal uz potencionalne auta, ktore by som si obzrel a ktore ma zaujali.... par ich bolo vyhliadnutych v D a nejake (2) v cechach ... v cz to bolo jedna "mierna buracka" 320cd 10/2003 .... volame majitelovi, samozrejme narozpraval, co vsetko je poskodene a co treba menit... spocital som si 1+2 a hovorim si, ze by bolo auto fajn, keby bolo tiptop... ALE, prideme na miesto urcenia, auto nepojazdne, a co narozpraval majitel bola kopa "sračiek" ... povodne malo byt auto jemne tuknute na predok a poskodeny len mpaketovy naraznik, chladic a intercooler, ale oba boky poskodene (pokrcene, kovane disky baracuda polamane, bag vystreleny, cisla nesedeli na oknach nikde, atp ) ... pekne sme sa nasrali a hybaj domov...
cestou domov, ma napadlo, ze v Brne stoji na bazare kratko jedna
e46 330ci, tak reku ideme kuknut.... diametralny rozdiel, co sa tyka stavu vozidla a samozrejme motora

..
auto kupene v cz, paradna vybava, vsetko fungovalo ako sa patri ...
laska na prvy pohlad, ani nie po 10min bolo rozhodnute, ze poputuje k nam do klubu ...
dake veci, na ktore som prisiel z vybavy co su tam:
-predne sedacky anatomicke v elektrike s pamatou vodicovho sedadla
-predne aj zadne okna v elektrike
-televizor (nie 16:9)
-navigacia (nie 16:9)
-harman/kardon s changerom na 6cd --- hra to celkom pekne
-dost veci z mpaketu (naraznik, lista, volant, opierka na nohu, mozno aj predny naraznik, .... )
-predna zadna laktova opierka
-xenony s CCFL kruzkami (ale fusersky zapojene, bo mi svieti, ze su svetla poskodene a kazdy xenon ma asi vybojku s inou svietivostou

)
-dymove predne smerovky a tusim komplet zadne svetla
-alarm s cetralom na dialkovom s dialkovym otvorenim kufra
-18" kolesa Mpaketove a dojazdova rezerva
na aute som moc este nenabehal, akurat je troska umyte a pekne je v garazi ... cakam na spravne znacky

...
za rady k vyberu
vdaka vsetkym zainteresovanym 
...
a teraz fotecky ....
tu je u nas doma (fetene mobilom zatial

)

a takto chudatko stalo v bazare

a nakoniec maly bonus v podobe mangacar od
P306... diki

casom pribne par uprav ....
ale najskor asi musim zohnat dake 17"stky na zimu ...