... všetko o BMW ...
Moderátori: b0ris, 100RM, BinKooL
ss777 napísal:Ospravedlnujem sa ak sa to tu už riešilo ale nič som nenašiel. Mám takýto problém: Mám 740i E65 ked naštartujem hodím ,, D ,, všetko ide ako má, ale akonáhle zastavím dam ,, P ,, potom mi už nejde hodiť D ani R a ked ide tak na piaty šiesty pokus a na PC mi napíše text ktorý v preklade znamená, že ,,ide zaradiť len 3 a 5 stupen cúvanie možné aj radenie,, a v strede mám ikonu ozubené koleso v žltom znázornení. Auto ide ale tak že radi len 3 a 5 ( tažšie sa rozbieha..atd) ked vypnem motor znova naštartujem hned sa chyba vymaže a auto ide normálne pokial znova nehoídm ,, P,,. viem že je treba isť na velku diagnostiku ale ide víkend známy je preč čo by vedel poradiť a v AWT Bavaria su ochotný ako ked po vás niekto striela. Dakuje za každý tip alebo radu čo by to mohlo byť. ale ked mal niekto takýto problém že by popísal niečo . dakujem.
100RM napísal:To, ze ma niekto 65ku (co uz neni nijak drahe auto) este nutne nemusi znamenat, ze sa nezaujima jak sa to da opravit svojpomocne, popripade ze ho nezaujima, co tomu vlastne je. Neni kazdy (ani kazdy prachac) taky, ze to len automaticky drbne do servisu a nestara sa ...
PavelKedro napísal:nemas skusenost aký olej sa tam dá dat okdem toho original drahého za 25evri liter ? bol som pre vaňu dnes apre filtrer ..idem to davat robit to jedného servisu v PN kde s tým maju skusenosti len nechem aby ma ojebali na tom čomu sa ešte nerozumie.
Podla mňa ten olej bmw je taký istý ako každý len je v bmw flaške. Pokial je zloženie to isté nech je aj v zaváraninovom poháry...... len neviem aký to je napriklad od castrolulebo pán ochotný z bmw bol tak kyselý, že sa mi na to nechcelo ani pýtať a pritom som mu tam nechal 300evri...
PavelKedro napísal:vana 186,12 manžeta prechodky 11,06 e plus dalsie drobnostičky čo som si kupoval do auta! prečo by som tom ale mal davať robiť kurva tam ? hádam alternativy, riešenia, možnosti, varianty, pretože ja niesom slepý a nepojdem tým smerom ako osatatné ovečeky. skočíš ty skočím ja chápeš..
To že majú na monterkách BMW neznamenajú že sú majstri sveta ved to pochop, ze su to len ludia čo chodia s nechutov do roboty tak ako 99% slovákov tak mi nehovor že sú strašne poctvivý a robia to ako keby pre seba.. Mal som XY bavorakov a v každej bavarii bola len ostuda v servise......... lebo su nezodpovedný povrchný kokoti ked im nepovieš neskontroluju ti ani vodu v chladiči atd atd Obyčajný poctivý malý servis profesionálne vybavený čo sa bude chybe venovat, skumat, prečo ako kedy ... to je umenie!!!!! a nie kokotov čo ti neopravujú oni len vlastne vymienajúúúúú
.............. ber to prosím ako obyčajný človek a nepovyšuj sa prosím .. ja som sa slušne pýtal a nie na to aký som luzer atd........... nič vo zlom šak sme ludia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kde sa da zohnat ten olej ????
PavelKedro napísal:hovorím o profesionálne vybavenej dielni, nie o jožovi z hornej dolnej. !!!!!!
ďakujem za rady vidim, že si len premúdrelý a kokot z toho.
pokial viem aj ty si špekuloval tak tu nerob boha do piče a zatras sa čo si mi pisal ked ty si riešil to iste ako ja ..ach bože ..prečo si neutekal do toho super BMWčka prečo si tu vypisoval ??????????????
bmw7/e65-vymena-oleja-v-prevodovke-t20499.html
PS. pokial je tu normálny človek čo mi vie poradiť nech sa páči budem veľmi rád![]()
adko napísal:
ja do toho super bmwecka chodim odjakziva a chodit aj budem :)
Vypisoval som to tu preto lebo ma zaujimalo aka je tu uroven informacii na klube a nakolko tu vedia ludia poradit ale dospel som k tomu ze je tu kopec mudrlantov a velmi malo ludi ktori naozaj vedia o com hovoria a vedia aj adekvatne poradit.
Takze som dospel k tomu ze sam si viac zistim ako mi tu poradia.Vid aj to aky presne olej ide do prevodovky:)