lorensito napísal:Poviem to uplne jednoducho.Mam 20 rokov a ta 5kova rada od 98 do 2002 roku je mojim snom,,,cierna farba,ta cela maslova z vnutra,co najlepsia vybava a aj nejaky ten vykon lepsi.No vobec sa tym autam po technickej stranke nerozumiem a newem ktory konkretne by bol asi naj. Ci automat alebo manual, benzin alebo diesel a podobne detaily.Za informacie a rady vam vopred dakujem :) .
Ak ti tu vobec niekto nieco rozumne napise, o com silno pochybujem (vid Cosmov prispevok), tak mozes byt len rad.
BMW sa preslavilo svojimi radovymi sestvalcami, ktore dosahovali a da sa povedat aj dosahuju slusne vykony v porovnani s konkurenciou. To sa docitas na vsetkych moznych strankach.
Nebudem ti tu obhajovat diesel alebo benzin, tato volba ostava na tebe ale osobne by som uvazoval o osvedcenom motore 528i alebo 530i - cize benzinove R6 a nazabijal by som inak krasnu E39ku dieselovymi motormi, ktore v dobe do 2002 az tak vykonne a pruzne neboli.
540i(ako spomina dodoipd) a M5 je podla mojho nazoru vzhladom na tvoje nulove skusenosti s bmw a vek (bez urazky) mimo tvoje obzory.
V tvojom pripade by som urcite siahol po manualnej prevodovke nakolko este si mas co "odsaltovat"

Na automaty budes mat cas ked ti zacne rast pupek ako nam

(beztak mam auta s manualom

)