Pozdravujem všetkých nadšencov E39tok. Doposial som neuverejňoval príbehy ani jedného BMW. Avšak nastal čas sa uviesť veci na pravú mieru pre ľudí ktorý o tomto aute veľa špekulovali a možno sa aj trocha pochváliť čo to vlastne mám.
- auto pochádza z TEMPUS Košice kupené 2001/7 ako nové vozidlo v hodnoťe 1 450 000 ešte starých korún
- auto po prvom majiteľovi, ktorý auto servisoval len v BMW originál dielami a disponuje kompletnou servisnou históriou od A do Z + všetky kľúče ( pre informáciu a vyvrátenie istých tvrdení, nestálo nikdy v bazári a nebolo ani totálne havarované ako mi tu istý člen napísal

)
Technické údaje:BMW E39 525i (141 kw)
rv. 2001/5
DT31 BMW 525i
210 Dynamická kontrola stability ( DSC )
249 Multifunkcia pre volant
302 Alarm s diaľkovým ovládaním
320 bez označenia modelu
337 “M“ šport volant
354 Zelený pás na prednom skle
423 Prídavné velúrové koberčeky
428 Trojuholník a lekárnička
431 Automatické stmavovanie vnútorného zrkadla
473 Predná lakťová opierka
520 Hmlové svetlomety
534 Automatická dvojzónová klimatizácia vrátane AUC
550 Palubný počítač
650 CD mechanika
661 Rádio BMW Business
694 Príprava na BMW 6 CD-menič
761 Tmavšie zadné sklá + 25%
771 Interiérové lišty Titan Shadow
775 Čalúnenie stropu vo farbe antracit
785 Individual biele smerovky
F303 Metalíza - čierna – COSMOSSCHWARZ
G3AT Látka M Flachgewebe / Alcantara ANTRACIT
Kúpa auta:
Keď som k autu prišiel povedal som si jéžišmária haraburda zodraná ani som nemusel chodiť . Keď som auto začal z nechuťou prezerať a kontrolovať všetky detaily postupne som zisťoval, že to čo robí z auta haraburdu je len špina poškodený predok od kameňov a mierne prasknutý nárazník a hmlovka v ktorom bolo blato, tráva a štrk a zažltnuté plexi svetlometov ! Všetky ostatné životné funkcie boli OK priam v super stave. V podstate v motorickej časti som nevidel žiadne investíciu. Pri vŕtaní sa v interiéry som narazil na servisnú knihu ( pomyslel som si určite je prázdna alebo neuplná ..... ale hľa čo nevidím kompletná kniha. Keď som si odmyslel tu špinu a bordel videl som za tým nádherný kus auto čo v poslednej fáze príbehu skutočne aj je kára čo uzná každý sám
takže tu sú prve fotky auto, ktoré možno niekto aj bude poznať .