... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
karol520i napísal:ahojte všetci ,dnes 1.8.2010 medzi prvou a siedmou rano v trnave mi ukradli za branou domu moje auto BMW E34 auto bolo pojazdné ,v aute bola komplet hudba pioneer a 17"origo kolesa na letnych gumach (vid foto) keby steho nekde vydeli alebo byvam nekdo ponukal take istekolesa tak ma informujte cez ss ,chodim sem stale....velmi pekne ma uvital novy rok ,študentovi ujebu stareho bavoraka ,mam nervy jak hovado a jemi stoho zle
Bmw666 napísal:
loldnes pojdem pobehat polne cesty no vyzera to na kinder mafiu auto sa podla mna najde
karol520i napísal:teš som počul žeto mohli byt neaky mlady ,nekdo kdo ma poznal a vedel jak je auto zabezpečene ,škoda že som donho nenamontoval pager ,ešte pred par dnami som hovoril kamaratovi že do byto kradol...
pexon napísal:kks a ja som si tak hovoril, ze kto by uz kradol moje 9 rocne auto, ale ked niekto ukradne 20rocne...
karol520i napísal:ahojte všetci ,dnes 1.8.2010 medzi prvou a siedmou rano v trnave mi ukradli za branou domu moje auto BMW E34 auto bolo pojazdné ,v aute bola komplet hudba pioneer a 17"origo kolesa na letnych gumach (vid foto) keby steho nekde vydeli alebo byvam nekdo ponukal take istekolesa tak ma informujte cez ss ,chodim sem stale....velmi pekne ma uvital novy rok ,študentovi ujebu stareho bavoraka ,mam nervy jak hovado a jemi stoho zle
Dogg88 napísal:Aspon mas cas sa na tu kradez pripravit ked ti ho ukradnu az v augustesorry ale nedalo mi