... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

bmwtt.sk

dURi91
Autor témy
Auto: E34 525i
Kraj: Košický

M20B25

Sobota, 26. Decembra 2009, 17:12

moj ex 525i R.I.P mal pri kúpe červené vstrekovace(injektory) si ich majitel aj vychvaloval ze vacsi vykon.pozna sa niekto do toho ze co to mohlo byt? iba vstrekovac co davkuje viac benzinu? potom by sa mala programovat aj Rj aby to fungovalo nie? :oops: raz to auto opravoval jeden maniak a s radostou nam ich vymenil zevraj boli uz zle , za normalne asi zltej farby, a auto uz tak neslo :S mohlo to byt ze RJ bolo optimalizovane na vacsie vstreky a vymena za mensie to cele brzdilo ? pls poradne.pytam sa uz len informativne bo auto je K.O. ale motor je živý okrem volnobehu :)

Užívateľov profilový obrázok
iste
Kraj: Bratislavský

Re: M20B25

Sobota, 26. Decembra 2009, 19:29

jak zlte? vsak tam maju ist bledomodre od vyroby .. zlte maju m30,m42 a tak... to potom jasne ze nejde.. cervene su nejake performance,ale nevedno aku maju priepustnost..najdi na nete..ono to funguje v zavislosti na tlaku ktory dostava cez regulator.. vis.. mozno si mal iba prachnivu hadicu..bohvie co to mohlo byt ze to neslo..ale zlte inj.maju ak sa pamatam okolo 190ccm a bledomodre 166ccm priepustnost.. nejsom si ale isty,treba to kuknut

smejo323i
Auto: E30 323i, E30 335i
Kraj: Žilinský

Re: M20B25

Nedeľa, 10. Októbra 2010, 22:01

inak toto by ma velmi zaujmalo lebo ja som mal m20b23 a vstreky tam nemaju ziadnu farbu:( a mam este jedny slabomodre s tromi dierkami odkial vstrekuju. su z 316 ale ked si porovname objem tak na 6valec to vychadza 2400ccm takze zhruba rovnako. Neviem aky tlak udrzuje regulator tlaku paliva musim to pozret na mojom je 2,5bar. Problem je vtom ze dneska som zistil ze mi 3 znich tecu aj ked su zavrete a neviem co mam stym robit:( ak mozete pomozte cez SS diky moc

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 37 neregistrovaných