... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
jozino24 napísal:ta vsetko je na starsie afta, konkretne na moje som nenasiel, resp fakt prehliadol ;(
Co som nasiel navody, ze zospodu pod volantom je nejaky maly kryt, tak take som nenasiel u mna ;(
Ale idem skusit este raz teda
dethXtreme napísal:zdravim!uuplne presne mam tento isty problem aj ja!predvcerom ked som isiel z obchodu a mal som zarosene okna,som si pekne stlacil tlacitko na ofuk a nic...ventilator nefukal...na paneli svieti vsetko ako ma,vsetky tlacitka funkcne,ale ten ventilator vobec netoci.aj klapky pocut natacat,ale to je vsetko.tak som isiel so zarosenymi oknami a asi po 3 km som skusil ze ci nahodou nezacne fukat,a zacalo...od vtedy fukalu ako ma,az do dnes...idem z parkoviska,zapnem klimu a zase ticho...takze problem mame ten isty.uz si ho vyriesil?alebo este stale nie? bude to teda ten jezko???aa vie mi niekto povedat,naco vlastne sluzi,a ako je mozne ze to raz ide a raz nie?to skvor kontakt podla mna.ale v com?vravim,panel uplne funkcny.klapky nataca,ale ventilator nekruuuti...dakujem za kazdu radu
ps,veci typu "hladaj" "100X riesene" si odpustite.ja som tuto temu nezalozil :) dakujem!
BMino napísal:ten jezo je elektornicka suciastka, takze moze byt zly spoj na nom
dethXtreme napísal:
no ok,a kedy mozem so 100% istotou povedat ze ano,je to jezko???
a druha vec,ako sa k nemu najlepsie dostanem na e36? lebo co som pozeral po fore,tak to nejak jednoznacne nebolo...
BMino napísal:
ked ho vymenis a bude to robit nadalej![]()
to bude chciet hodit rec s PetoK
![]()
tu o tom pisane a aj foto kde to je:
http://www.auto-treff.com/bmw/vb/showth ... post775012
dethXtreme napísal:
no na to som pozeral,len skoda ze o nemecky neviem ani nadavat
BMino napísal: